alltså det går sådär…

… med min plan på att bli en regelbunden frukostätare och sådär med att hitta en klänning att ha på kommande bröllop. Min kropp är inte gjord för klänning… passar den på en kroppsdel passar den garanterat inte på en annan del av Jessicas kropp. Jag funderar nu på att komma i en elastisk kroppsstrumpa. Åsa och Oscar, får jag det?

Idag blev det en hummer till frukost/lunch efter ett underbart kul möte med en GRYM aktör på markanden.

Total
0
Shares
Comments 1
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Jag lovar mig själv att bli en bättre människa

Jag lovar mig själv att bli en bättre människa

… från och med nu

Next
“Du är hälften så tjock som du tror”…

“Du är hälften så tjock som du tror”…

… blev till “därför tycker kvinnor att de är tjocka”

You May Also Like