Jag vill fräscha upp det mesta

Vet ni, den där cykelresan kan alla vara med på, man behöver inte vara speciellt tuff. Och tuff är bara en definition tycker jag, alla är tuffa på sitt sätt, jag lovar. Det finns fantastiska landsvägar och man kommer kunna välja om man vill köra stig eller landsväg. Är du mer nyfiken kika här.

Idag har det varit snöstorm, helt tokigt. Och jag längtar som så många andra, eller alla efter våren. Jag vill fräscha upp det mesta, som jag alltid vill varje gång vi byter årstid. Vissa saker jag har på min önskelista – vissa har jag redan.

Uppifrån ned: 

  1. She Rides nya limiterade design med flamingos. Så somrig så man blir till sig. Känns lite som isglass, pool och solsken. Man kan beställa den fram till på söndag här.
  2. Nya sneakers. Våren innebär nya fräscha sneakers. Älskar skor som är helt rena och oanvända.
  3. Min favoritparfym. Eller en av dem. Doften jag har i princip varje dag.
  4. Det är något med den där mustiga färgen som gör att jag vill ha jackan och den tillsammans med gröna skor med lite glam – oslagbart.
  5. Vattenkanna – mitt orangeri. Längtar efter att få plantera ut mina plantor och inte stänga i dem i “kuvösen”.
  6. Jag vill ha nya kuddar i sofforna. Den här heter Zebra och är så himla fin.
  7. I orangeriet ska vi dra vatten och jag vill ha en fin slang i färg eller svart, vilken färg tycker du?

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *