Sara har precis “outat” en ny utmaning. Hon är bra på det. Att plantera små frön som gror – här och var. Kasta ut små morötter som ger människor en knuff i rätt riktning.

Jag antar hennes utmaning denna gången, som egentligen nog bara var en utmaning till henne själv, men jag hakar på. Yoga 30 min varje dag i 30 dagar. Böter 2 dagar extra varje gång jag missar en dag. Också inför jag en regel till – även om jag inte gillar regler – längre pass än 30 min innebär inte avdrag på nästa dag.

Sara har gjort en hashtag på Twitter – #yoga30days. Följ oss!

Å min kropp kommer jubla!


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center