Det här med frukost är uppenbarligen en smått komisk, kanske tom tragisk, följetång i mitt liv. Det går sådär.

Jag gör uppenbara försök att få frukost till att bli en rutin igen (sist den var det var när jag tävlade löpning för 15 år sedan). Jag lever, för det mesta, som jag lär och i de fall jag inte gör det, gör jag åtminstone tappra försök att göra det. Frukostätandet är ett sådant “tappert försök”.

Idag vaknade jag med en hungrig kropp. Gårdagens dubbla klasser Body Pump och Body Balance gjorde kanske sitt. Hur som, så har det slunkit ner en macka med advokado och lite blåbär sidanom. Jag är mycket stolt och ger med fördel Frukosten 1-0.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center