Jessica vs frukost

Det här med frukost är uppenbarligen en smått komisk, kanske tom tragisk, följetång i mitt liv. Det går sådär.

Jag gör uppenbara försök att få frukost till att bli en rutin igen (sist den var det var när jag tävlade löpning för 15 år sedan). Jag lever, för det mesta, som jag lär och i de fall jag inte gör det, gör jag åtminstone tappra försök att göra det. Frukostätandet är ett sådant “tappert försök”.

Idag vaknade jag med en hungrig kropp. Gårdagens dubbla klasser Body Pump och Body Balance gjorde kanske sitt. Hur som, så har det slunkit ner en macka med advokado och lite blåbär sidanom. Jag är mycket stolt och ger med fördel Frukosten 1-0.

2 Comments

  1. Helena 10 september, 2010at08:03

    Märkigt hur olika det kan vara från en människa till en annan. Själv längtar jag nästan efter frukosten redan när jag går och lägger mig…och när jag vaknar skulle jag kunna äta ett julbord.
    Bra start på dagen idag – be proud! :)

  2. Åsa 10 september, 2010at12:37

    Härligt jobbat Jessan. Jag är som Helena, skulle kunna äta ett julbord eller i allal fall hotellfrukost varje dag. ;)
    Ha en bra helg! Kramar

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *