Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Mina otroligt underbara kollegor rockar Skandinavien denna helgen

Senast uppdaterad:

Medan mina underbara kollegor rockar hela skandinavien med högkvalitativ träning denna helgen, ligger jag i soffan och försöker hitta någon som kan tänkas gå upp galet tidigt och köra mig till Göteborg så jag kan vara med på Magnus, garanterat fullständigt förträffliga workshop, “periodisera mera”.  Skam den som ger sig. Jag tror jag kommer lyckas övertala någon.

Hur som kommer de fullständigt få världen i gungning denna helgen och jag är lycklig att jag är en del i ert team, ett team med mycket hjärta, kompetens och värme.

Inköpt på lunchen idag är mina nya te-favoriter från Pukka och det grymmaste märket i müsliväg. Allt införskaffat på Urban Deli.

0
Föregående
mangold

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.