Julklapp 5

I samarbete med Polar

I julklapp nummer 5 (ni hittar en julklapp bakåt varje dag och alla vinnare dras på julafton) hittar ni en optisk pulsmätare – Polar OH1. Ni hittar massa matnyttigt om den här. För att ha möjlighet att bli den lycklige, så kommentera om varför just du ska få den.

I morgon spelar jag och Joanna in ett avsnitt med Milla Jonsson. Milla är en fantastisk människa med enorm kunskap och know how och jobbar aktivt med att hjälpa organisationer att få ett jämställt, rättvist klimat på arbetsplatser utan trakasserier, mobbing och utanförskap. Millas expertis är arbetsmiljörätt och jag ser så framemot vårt möte imorrn. Vi kommer ventilera allt från härskarteknik, mobbing till hur man agerar som utsatt och vill du ha svar på frågor, kommentera här eller skicka ett mail jessica@jessicaclaren.com eller PM, DM. Vill du vara anonym går det utmärkt såklart.

 

 

Total
0
Shares
Comments 15
 1. Åh den skulle jag verkligen vilja ha! ?. Jag har haft sån sjuk otur med teknik på sistone som strular. Garminklocka-
  Och cykeldator som ger konstiga grafer,
  Trainer som slutar ge motstånd och effektmätare som inte vill kalibreras. Jag älskar ju egentligen teknik. Tänk att kunna mäta pulsen under en vanlig dag hela dagen genom handleden. Så jävla fränt!!!

 2. Jag visste inte ens att detta fanns! Fantastiskt. Inga mer skavsår under bysten av att tränga in både pulsmätarband och sport-bh på samma ställe. Jag har haft speciellt stora problem då jag springer, cykling har gått bättre.

 3. Vilka fina julklappar du lottar ut!
  Detta armband skulle passa perfekt för alla mina aktiviteter, på gymmet, när jag åker skidor både utför och på längden. Så smidigt!!!. Och jag älskar att planera, mäta o följa upp för att se hur jag utvecklas. Och detta armband skulle få mig att nå nya må. Helt säkert!
  Kram Catharina

 4. Detta vore en väldans bra vinst och julklapp till mig själv ? Det är först på senare tid som jag använt pulsband för innan ville jag inte “sätta press på mig själv med puls och grejer”, men nu inser jag ju vilken skjuts man får i träningen och i resultat av att jobba med pulsen. 2018 bjuder på utmaningar i form av att springa Lidingö Ultra 50 km och cykelresor till Mallis, Pyrenéerna och Gran Canaria ?‍♀️

 5. Å vilken härlig vinst! Jag skulle vilja vinna för att motivera mig själv till ännu bättre träning 2018- året jag fyller 40! ?

 6. Har egentligen inga argument till varför jag skulle vinna den men är väldigt nyfiken på att testa optisk pulsmätning och slippa pulsbandet som glider ner, skaver, i perioder stinker och allmänt svårt att kombinera med sportbh.

 7. Jag gick på marknadsföringen för en annan klocka som bloggare lyfte väldigt mycket för ca två-tre år sedan, så jag önskade mig en sådan när jag fyllde 33. Det jag borde gjort, var att kolla upp recensioner för klockan innan jag önskade. Fick klockan och ärligt talat, den suger. Men även om den suger så funkar den (bara inte på det sätt jag tycker att den borde) och därför kan jag inte med gott samvete köpa en ny (än). Men jag kan ju önska mig en ny! Tidigare hade jag en Polar och nu känns det som det är dags för ett återseende!

 8. Tabata, kickbox och vanliga hederliga medelpass hade den där klockan suttit finfint på min arm :)

 9. Med hjärtat som slår
  När jag springer på
  Önskar jag mäta takten
  Som jag tror ger mig makten
  Att bättra min prestation
  Och öka min passion
  Jag hoppas jag vinner
  Och min exakta puls finner
  God jul❤️

 10. Åh den vill jag vinna!! Jag måste börja fokusera mer på pulsen vid träning för att nå mitt drömmål att springa marathon. Så otroligt taggad men en bit kvar och många träningspass framåt :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Julklapp 4

Julklapp 4

Julklapp i samarbete med Holistic Training Jag har samarbetat med Nike nästan så

Next
Julklapp 6

Julklapp 6

Idag har jag och min eminenta poddpartner Joanna  spelat in inte bara ett utan

You May Also Like