Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Julklapp 6

Senast uppdaterad:

Idag har jag och min eminenta poddpartner Joanna  spelat in inte bara ett utan två nya avsnitt av vår podd “Ett jädra liv med Swica & Clarén“. Ett av avsnitten kommer ut imorgon på “Lillejulafton” och handlar om träningsångest över julen och det omvända. Avsnittet med Milla om arbetsmiljörätt och arbetsrätt kommer i mellandagarna. Två härliga avsnitt och två helt olika.

I dagens lucka finns ett She Rides kit. Du kommenterar med storlek och varför just du vill lägga beslag på ett kit, samt vilket du vill ha – kolla här, välj sommar eller vinter.

 

 

 

 

 

0
 1. Alltså vilka fantastiska julklappar du har! Jag skulle gärna vilja trampa runt i ett av she rides ställen och varför inte då ett vinterställ. Att få vara så snyggt kittad måste ju få mig att bli en vintercyklist och inte fortsätta vara en solskenscyklist. ?

 2. Whow tänk att få cykla i ett flowerkit på Mallorca våren 2018 ?‍♀️ Hade mer än gärna cyklat i She rides snyggaste sommarkit när jag cyklar loppet Mallorca 312 i början på maj. Min storlek är M

 3. Vilken förebild du är! Ett blommigt sommarkit (L) skulle passa excellent som morot för att träna på nu i vinter så att jag är i form när cykelsommaren kommer! :-)

 4. Åh! När du kom till Lund för att hålla inspirationspass i höstas så blev jag så kär i dina kläder (ytligt och jag skäms lite för det). Så jag bara måste hålla tummarna att jag i vår kan bege mig ut på vägarna i Skåne, rapsfält som blommar och lätt medvind. Nu kommer jag att sitta och hålla tummarna fram till jul (vilket kommer resultera i intressant julklappsinslagning). Just det ja, storlek M hoppas jag skall passa.

 5. Vad passar bättre än ett blommigt sommarkit i strl M? Jag som är så sugen på att börja cykla med She RIdes. Då vill jag ju ha snygga cykelkläder som passar in. Wohoo!

 6. Nybliven utomhuscyklist. Äger ett par braxor, men annars är det tomt på cykelkläder. Gillar verkligen flamingomönstret, så ett sommarkläder-kit vore guld. Stl M har jag (fast jag får hoppas att lårmusklerna växer i vår).

 7. För jag vill matcha snygga Amanda o Maria när vi är ute och cyklar. Flamingon är ju så tuff, måste skaffa kepsen!

 8. Wow!! Ett vinterkit i strl m. Som kommer göra sig bra till den där gravelbiken jag drömmer om och nog (faktiskt) har bestämt mig för att köpa till mig själv i julklapp. Jag älskar min mtb men jag saknar att vintertid mala på längs vägen i flera timmar (eller hur lång tid det nu går att cykla innan man tappar känseln i tårna).

 9. Wow lovely? Är så kär i sommarkitet flowers vore en ära att få cykla runt med det kitet och då i storlek m.
  Ha nu en förtrollande god jul och ett magiskt nytt år✨?

 10. Jag älskar flamingokitet!!! Vågade inte beställa ett men har ångrat mig sååå många gånger. Varje gång jag ser någon ha det på sig blir jag påmind om att jag nog visst skulle vara hur snygg som helst i det! Stl M

 11. Det fantastiska flamingokittet (strl M/L) har jag länge suktat, men plånboken har buktat. Kittet skulle pigga upp pendlingscyklingen och göra susen på landsvägarna runt Vissvass tillsammans med gänget.

 12. Med det supersnygga sommarsetet i storlek L skulle jag bli ännu mer motiverad att återuppta cyklingen denna säsong, längtar redan!

 13. Jag har en jättegammal racecykel som bara står å står och längtar efter att bli cyklad på! Cykeln är superfin och jag tänker att om jag också blir superfin så kommer jag hoppa på den och cykla iväg. Känna mig tuff och stark! Tror jag är en m (S/m) och min cykel gillar bara sommarvägar! God jul! ?

 14. Jag förknippar She Rides med gemenskap och tuffa tjejer. Det har alltid gjort mig glad att se er i dessa kläder och jag vill vara en del av inspirationen. Jag tycker att sommarplaggen är sjukt snygga och särskilt svart/rosa skulle passa mig men även flamencon är häftig. Jag tror att jag kan ha storlek S (brukar ha storlek 36 i toppar).

 15. MTB kom in i mitt liv för några år sedan och jag kan inte tänka mig ett liv utan det. Att samtidigt få göra ett sjukt snyggt statement med ett blommigt sommarkit i M i skogarna vore så asgrymt.

 16. Sommarversionen skulle pimpa upp min cykling. Har inte riktigt fått igång cyklingen men en skada gör att jag borde cykla mer och springa mindre.

 17. Åhhh, jag vill såååä gärna vinna She Rides set:) lite besvärlig, vill vinna 2 jackor istället för set, en till mig och en till Natalie som fyller 16 dagen efter julafton och ska göra en tjejklassiker 2018 givetvis i världens snyggaste She Rides jacka ???

 18. Så sjuuuuukt snygga kläder! Trots att jag cykling är min passion äger jag inga vinterkläder.
  Så det vore ju awesome i Strl L ?..

 19. Flamingokittet är ju to die for och skulle sitta bra som extra morot för att ta tag i cyklingen igen nu efter axelrehab ? är nog en strlk S

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Föregående
Julklapp nummer 7

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.