I samarbete med Guided Heroes 

Varje dag kör vi en mini-julafton här inne. Du hittar de andra klapparna längre bak. Och det bästa är, jag drar inte vinnaren förräns på julafton på alla klapparna!

I dagens paket ligger det en fantastisk paket med träningsplanering tillsammans med mig och Mattias – det passar man som kvinna och du kan läsa mer om det här. Ge en kommentar om varför just du ska få 12 veckor fyllda med högkvalitativ träning!

 

 


17 Comments

 1. Helena Enqvist 19 december, 2017at23:23

  Jag vet att det finns mer pontential i min kropp att kunna bli ännu bättre som cyklist. Begränsningen sitter i att jag saknar den proffskunskap en riktigt träningsplanering kan ge. Och hur spännande skulle det inte vara för mig själv att se hur mycket bättre jag kan bli!

 2. Lotta Andersson 20 december, 2017at05:36

  Jag brinner för träningen och vill bara ta den till nästa nivå. Kan inte sluta tänka på vad häftigt det skulle vara för mig att få möjligheten att få tillgång till d allra bästa när jag nu verkligen vill ta min cykling vidare….

 3. Ann 20 december, 2017at06:55

  Hej! Gjorde Vättern för flera år sedan. Efter det så har jag tyvärr varit skadad och har nu anmält mig igen. Denna gång vill jag göra det bättre förberedd och starkare än någonsin. Jag kommer med hög sannolikhet inte att cykla tillsammans med någon utan hoppas kunna hänga på någon under loppets gång. Min önskan är att få hjälp att lägga upp träningen så att jag kan genomföra loppet, att jag kan göra det på bästa sätt utifrån mina förutsättningar. Håller tummarna att detta kan bli årets bästa julklapp!

 4. Kenneth Stenberg 20 december, 2017at07:21

  Behöver all hjälp jag kan få med träningen då jag skall köra Vättern med ett gäng som är på en helt annan nivå än mig. En träningsplan för att klara att hänga med runt Vättern på 7t och 15min står överst på min önskelista.

 5. Åsa 20 december, 2017at07:45

  Ser framemot ett nytt år, nytt blad och nya målsättningar! ✨ Coaching skulle vara en bra start på något nytt. Vore kul att se hur bra jag kan bli!

 6. Stefan Dahl 20 december, 2017at07:55

  Hej J! Då jag har upptäckt hur kul det är att köra cykel och känna och uppleva naturen in på ”kroppen” i stället för de åtskilliga mil av löpträning genom åren somjar gått. Önskar jag mig en utmaning och ett bra träningsprogram som kan förmå mig att kunna prestera bättre resultat på cykeln och få en bätre tränings status på min rygg! God jul hälsningar

 7. Linda Assarsson 20 december, 2017at08:58

  Om jag skulle vinna denna vinst så skulle jag ge bort den till min sambo i julklapp! Inte för att jag själv inte skulle vilja ha den, det är en drömvinst! Men..senast igår sa min kille att han saknar motivationen till att sitta på trainern och trampa..
  Och vad kan motivera bättre än ett träningsprogram framtaget av cykleproffs :)
  12 veckor är en perfekt längd också, då vi åker till Mallis och cyklar vecka 14!

 8. Anna 20 december, 2017at10:48

  Blir nästan lite skakig av insikten att jag skulle kunna vinna denna fantastiska julklapp! Jag ska cykla mitt livs första VR i juni -18. Jag har pannbenet, konditionen, styrkan, men inte kunskapen. Efter flera år av Vasalopp och trailrunning, så har jag alltså ett hum om långa distanser, men jag vet inget om hur jag lägger upp min träning på cykel. Jag håller tummar och tår för att jag ska bli en vinnare (vilket jag kommer bli ändå, för med eller utan denna fina julklapp så kommer jag genomföra loppet)!

 9. Catharina Mabon Tomic 20 december, 2017at14:17

  Hej, åh vilken fantastisk julklapp att få. Det skulle vara perfekt att få tillgång o stöd av två proffs som er. Cyklar nere i alperna, där jag numera bor, och skulle vilja få modet att ta min cykling till nästa nivå. Vilket skulle bli ett självklart resultat av detta träningsprogram. Ensam på träningscykel på gymmet under vintern, tjaa finns väl inget bättre än att få stöd, råd o push för 2018 år cykling. Och skulle jag vinna skall jag omdedelbart leta upp tävlingar här nere i området!! Kram Catharina

 10. Mathias Pirttioja 20 december, 2017at16:09

  Jag hade gärna fått denna julklapp. Har väldigt få timmar att träna varje vecka men jag hade gärna få dom timmarna till kvalité. Få träningen upplagt av er skulle varit rena drömmen.

 11. Ylva 20 december, 2017at17:07

  Att få en sådan här möjlighet vore fantastiskt – men att få chansen att förmedla energin, inspirationen och kunskapen vidare till andra vore mycket större. Jag vill vara en förebild i mitt område och på mitt område – visa att man som 35+ kvinna kan ta upp kampen med många män, träna hårt och målinriktat, kunna svaren på svåra frågor om träning och ha roligast av alla.
  Skulle tomten ge mig det här paketet så lovar jag att ge så mycket jag bara kan tillbaka till alla som önskar – med den största glädjen så väl i den verkliga skogen som i den digitala djungeln.
  God jul!

 12. Jessica 20 december, 2017at22:57

  Wow, vilken bra julklapp!
  Ett uppstyrt program är precis vad som behövs för att främja min motivation för cykling och för att få en spark i baken!

  / Jessica

 13. Cilla 20 december, 2017at23:22

  Oj, vilken fantastisk julklapp! Jag skulle vilja se hur stor skillnad det skulle bli i min cykling genom att få ett program som är upplagt för mig. Att kanske för första gången känna mig i form och vara stark i kroppen när jag står på startlinjen i Motala eller Sälen.

 14. Henna 21 december, 2017at12:21

  Det skulle vara perfekt med en sådan julklapp. Min träning och resultat gick framåt mycket fram till sommaren 2016, men till 2017 har det inte skett någon förbättring. Antar att jag gör fel saker eller för lite/för mycket av rätt saker. Skulle vara intressant att se vad ett professionellt program skulle ge. Vi har dessutom dragit igång ett damcykel-gäng där jag bor, så julkappen skulle även komma dem till nytta i en förlängning. Min egen cykling har inte riktigt lockat, då resultaten uteblivit.

  Fantastiskt fin julklapp ni lagt ihop. Unnar vem än som vinner den, och hoppas hen får ut massor av er givmildhet.

 15. Angelica 21 december, 2017at17:56

  En höst fylld med skador?Behöver hjälp med träningen under våren om jag ska kunna uppnå de mål jag tänkt med Cykelvasan ?

 16. Karin Wallin 22 december, 2017at07:07

  Coachning i nya favoritsorten vore underbart. Att utvecklas inom något nytt när det gamla är borta. Kram

 17. Ulrika Lind 23 december, 2017at22:45

  Motivation och coaching är nog vad som saknas i mitt liv nu. Skulle behöva det rätt mycket. Håller tummarna.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *