Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Julklapp nummer två

Senast uppdaterad:

Julklapp i samarbete med Helhetshälsa

Varje dag fram till julafton lottar jag ut en julkapp. Första julklappen kom igår och den hittar du här, vinnarna dras på självaste julafton såklart.

Dagens julklapp kommer från Helhets Hälsa och är ett kit med min räddare i nöden under vintern med vitaminer och mineraler.

 • JärnOptimal 100 kapslar
 • B-vitaminkomplex
 • D3-vitamin 75 mcg 100 kapslar
 • AlgOmega3® 60 kapslar

Alla råvaror väljs med omsorg. Så långt det är möjligt använder vi naturliga ekologiska ingredienser från växtriket. Framställningen är hantverksmässig och görs med ett minimum av tillsatser för att även känsliga personer ska kunna använda tillskotten. Sortimentet är vegetarianvänligt, merparten av produkterna är registrerade hos Vegan Society och alla kapslar är vegetabiliska.

För att vara med och kanske vara den som får julklappen, ge en kommentar här om varför du behöver mitt vinter-kit.

 

 

 

0
 1. Jag önskar vinna ditt vinter-kit då behöver detta är precis vad jag behöver. Jag fick nyligen reda på att jag har lite svaga järnvärden så tillskott av järn men även D-vitamin mm skulle vara perfekt för mig som bor i Umeå där vintern är lång och mörk men också härlig för vinterlöpning :D

 2. Jag skulle behöva det här kittet för att det som glatt tränande vegetarian ibland, särskilt under julen, kan vara svårt att få i sig allt som kroppen behöver. Och eftersom både solen och dagsljuset myser med sin frånvaro så här års på mina breddgrader skulle jag onekligen behöva lite extra energi.

 3. Solen och ljuset från snön lyser absolut med sin frånvaro i Halmstad….samma sak varje vinter, lite extra energi hade inte skadats!

 4. Åh precis vad jag hade behövt!! Kunde kanske hålla bacillerna borta så jag fick fokusera på att träna istället. Håller tusen tummar för att jag vinner ❤

 5. När vinterns ljus är en solgul apelsin
  Är dags att tillföra d-vitamin

  Med engeri i botten kan tröttheten bli total
  Vad kan passa bättre än järnoptimal

  Om du känner att kroppen och huvudet är sega
  Sett fart och boosta med AlgOmega

  Med brister kommer svag reflex
  Lösningen är såklart ett B-vitaminkomplex

  Som vegan är det viktigt att se upp med kosten
  Annat kommer brister som ett brev på posten

  Jag önskar att jag vinner detta kit
  Jag är övertygat om att kombon är en hit

  *Fingerskrossed*

 6. Min vitaminlåda börjar bli alldeles tom efter den mörka, långa hösten. Tänkte just att jag måste fixa nya små välgörare. Det där kitet hade ju varit helt perfekt!

 7. Kittet låter helt perfekt för våra mörka breddgrader. Men om jag inte vinner, så röstar jag på Kristin, helt underbart rim som piggade upp min dag. Hade aldrig kunnat komma på något liknande.

 8. Hej Jessika! Om jag ska klara mig igenom den mörka årstiden behöver jag en vitaminboost! Behöver vinna denna. Kram / Ulrika

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Föregående
Julklapp nummer 3

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.