Kanske historiens sämsta träningsvecka

Denna vecka går nog till historien som en av mina sämsta träningsveckor någonsin (om man räknar bort veckor som har varit avhängda till medveten vila ). Först var jag “lilla kräkan” med feber och halsont och sedan rundades veckan av med lite extra guldkant med min deklaration.

Nästa år lovar jag mig själv att se till och lämna min deklaration till någon som gör det bättre än mig och slipper sitta kvällen innan och slita mitt hår och sura över att jag måste prioritera bort träningen för att jag skjutit på “fanskapet”. Jag är miserabel när det kommer till att ha koll på mina kvitton och dyl. Nu har jag iofs fixat allt så som det bör sig vara idag och hoppas att det håller till nästa deklaration.

Har också upptäckt att vem min gummisnoddtjuv är, när jag försökt hitta ursäkter för att lämna alla papper och engagerat mig ofantligt mycket i att se till att tvätta undan all tvätt.. Jag har muttrat många gånger i avsaknaden på snoddar och upptäckte ett gäng på 31 stycken (!!!) längst ned i tvättkorgen.

Som tröst för en miserabel vecka köpte jag en liten svart “ljudbox” idag. Jag har tittat på den länge och nu kilar den stadigt med min iPhone lite då och då.

 

1 Comment

  1. Linda 2 maj, 2011at07:28

    Det är tur att även du har miserabla sidor, TACK och lov ;-) hihi puss.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *