Kär i måndagsklasserna

Jag börjar bli kär i mina måndagsklasser.  Jag har förmånen att ha så fina människor i min omgivning och jag verkligen kämpar för att inte skriva ett “halleluljainlägg”. Bosse, Pernilla och Åsa gästade min klass i dag. Underbart att Åsa äntligen är tillbaka på sadeln och ville in på yogamattan.

Åsa och jag försökte desperat efter yogaklassen fånga en bra bild med oss tillsammans, vi lyckades inte alls. Den nedan och den på Åsas blogg bästa av alla 20 vi tog. Observera mina tår som inte slutat yoga.

 

Total
0
Shares
Comments 3
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
10 veckorsutmaning

10 veckorsutmaning

Medan Sara går in i sin 10 veckors utmaning antar jag den fast på ett annat sätt

Next
Explosiv med TRX

Explosiv med TRX

J dyker upp i kommande nummer av STARK

You May Also Like