Kär i måndagsklasserna

Jag börjar bli kär i mina måndagsklasser.  Jag har förmånen att ha så fina människor i min omgivning och jag verkligen kämpar för att inte skriva ett “halleluljainlägg”. Bosse, Pernilla och Åsa gästade min klass i dag. Underbart att Åsa äntligen är tillbaka på sadeln och ville in på yogamattan.

Åsa och jag försökte desperat efter yogaklassen fånga en bra bild med oss tillsammans, vi lyckades inte alls. Den nedan och den på Åsas blogg bästa av alla 20 vi tog. Observera mina tår som inte slutat yoga.

 

3 Comments

  1. Åsa 3 april, 2012at07:08

    Tack för fantastisk träning och härligt häng vännen. <3

  2. Helena 3 april, 2012at08:36

    Men fina ni! Jag vill också komma och hänga… <3

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *