Keep On With The Force Don’t Stop

Ännu en pulserande varm dag. Samtliga av fönstrena i lägenheten står vidöppna. Vaga vindpuffar stöter in i vardagsrummet och fyller det med doft av medelhavet. Har haft en underbar dag idag. Bästa på länge.

Startade dagen med att ta en löprunda… (liiiiite  för sent dock) solen gassade som fasiken redan och jagade mig längs kungsholmen. Trots att det kändes tungt som fan gjorde jag min snabbast tid sedan nike plus steg in i mitt liv på 5 km. Paula Radcliff tjööt ut min tid och grattade mig. Hon skulle bara veta att jag för drygt 10 år sedan sprang beeeeeeetydligt snabbare.

blöööt klädhög efter 5 km löpning.  Allt givetvis... Nike.
blöööt klädhög efter 5 km löpning. Allt givetvis... Nike.

Efter att ha eftersvettats som en gris och sedan fräschat till mig med en välbehövlig dusch, tog jag, Sofia & busarna fredhäll och badade. Träffade världens sötaste lilla fis… mopsvalpen Betsy som gjorde sitt premiärdopp just idag…

Sockerbiten Betsy
Sockerbiten Betsy

Man kan nästan tro att min blogg håller på att förvandlas till en hundblogg… nu är inte fallet så… bara det att busar e en stor del av mitt liv.

Rambo utan ngt vett alls.. ligger i solen och faktiskt solar... störd hund ;)
Rambo (& Sofia) utan ngt vett alls.. ligger i solen och faktiskt solar... störd hund ;)
Zorro agerar baywatch... släpper inte brudarna ur sikte...
Zorro agerar baywatch... släpper inte brudarna ur sikte...

Efter att ha slöat hela dagen i solen begav jag mig till Nybro för att köra Body Pump. Träffade finaste vännen Oscar som hade pysslat hela dagen med Jeanette och fixat en massa till oss instruktörer. :)

Vi var grymma idag på klassen… ni var grymma.. tack och tusan vad varmt vi hade det.

Nu bums i säng,

Kraaaaaaaaaaaaam

2 Comments

  1. Linda 30 juni, 2009at19:49

    Det finns ju ingen som Rambo!Han är underbar… Skönt att vi träffas snart, längtar efter er! Hundra kramar

  2. Användarens profilbild jessica 3 juli, 2009at20:49

    Ja ska bli helt fantastiskt!
    Miss u!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *