Kickr Power Trainer – I love you

Världens bästa trainer är nog lätt Kickr Power Trainer. Jag har spenderat m å n g a timmar med den nu när Stockholm är fyllt med slask.

Alltså det är inte värst roligt att sitta på trainern.  Det är någon slags hatkärlek. Däremot så har Kickern efter alla pass seglat upp som nummer ett av trainers.

Man styr den med en app – får allt svart på vitt. (appen heter Wahoo Fitness)

Dagens intervaller gjordes i köket – på Kickern. VO2Max – rakt in i kaklet. Skönt att jag har några dagar nu till nästa intervallpass (tack Annie för den).

Vilken är din favorit trainer? 

 

[insert]Wahoo Kickr Power Trainer[/insert]

4 Comments

  1. Mims 4 februari, 2015at10:23

    Har bara en. hatar’en! ;)

  2. Elna - formcykel.se 4 februari, 2015at14:37

    Kul att man styr den via app, skulle vilja prova den trainern någon gång. MIn första trainer var från Biltema, jag fick den av en vän och var galet glad för den eftersom jag hade så tight budget. Den brummade som satan men det gjorde inget. Nu använder jag en finare elite-trainer, den låter nästan ingenting i jämförelse och är mycket skönare i känslan – men eftersom jag har Wattbike på gymmet rakt över gatan har jag kört där istället i år. Så – wattbiken är min bästa trainer just nu :)

  3. Anders 10 februari, 2015at23:31

    Har en gammal Tacx VR-trainer som jag envist försöker döda för att ha en anledning att byta, men den verkar vara en evighetsmaskin. Har loggat nästan tusen träningstimmar på den och still going strong. Kickr vore underbart för bättre ERG-kontroll men den trainern passar inte på min handbike. :(

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *