Kitchenaid och finrunda

Tusen tack alla för ert stöd och extremt fina ord. Det värmer så att jag blir tårögd.

Jag tog mig 2 vilodagar och lite tid offline för att ladda batterierna. Idag skulle jag, J och Viktor ut och köra ett långpass på tvåhjulingarna.

Som vacker uppladdning hade jag tänkte bjuda på en smoothie, ni vet den med jordnötssmör.

Min Kitchenaid mixer har för 3:e gången i ordningen gått sönder och vi införskaffade en reservdel tidigare idag. Det visade sig att det behövdes 2 män och en timme för att byta den. SJukt roligt att titta på men ändå –  skärpning Kitcheaid, 3 gånger har det hänt att den där lilla saken som man sätter själva mixerbägaren på har smulats sönder.

Vi kom till slut ut och solen samt vinden har gjort att vi landat i soffan som slagna hjältar.

 

 

 

 

2 Comments

  1. Uppochhoppa 23 juni, 2013at21:16

    Låter sjukt ovärt måste jag säga, stavmixer for the win!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *