Idag hade jag inplanerad distans oftast hamnar den på helgerna när det finns tid att sitta några timmar på cykeln. Vi har haft en magiskt fin cykelvinter i Stockholm, utan minusgrader att tala om och snöfritt, förutom någon liten dumpning av snö som töat bort dagarna efter. Men nu ligger snön kvar och det är under nollan och strax efter 15:00 så sjönk temperaturen ned mot -9°.

Jag fryser lätt om händer, rumpa och fötter. Fartvinden i sig gör att köldeffekten efter några timmar kan få den starkaste att vika ned sig. Så många gånger har jag legat och vridit mig av smärta innanför dörren efter timmar i kylan – dunkande fingrar och fötter som känns som de ska sprängas. Det gör så sanslöst ont.

I julklapp fick jag innerhandskar och sulor med värme. Magiskt! Handskarna har tre lägen och sulorna ställer du temperaturen med en app.

Mina små knep för att hålla värmen är hjälm där du kan sätta för hålen, en storlek större handskar så du får plats med en innerhandske. Lager på lager på överkroppen. Vinterskor och merinoullstrumpor. Buff såklart och material som är vindtätt eller en vindväst ovanpå jackan.

 

  

 
 

 
3 Comments

  1. Amira 21 januari, 2018at22:19

    Wow så fina bilder✨Alltid viktigt att ha rätt kläder ..men alltså sulorna du fick ?Dom är ändå to die for?❤️

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *