Igår möttes vi ett gäng på Scandic Downtown Camper och informerade om resan till alperna – den med magisk cykling som man aldrig glömmer. Vi gör resan tillsammans med She Rides och Switzerland Tourism nu till sommaren.

Resan kommer till att gå av stapeln 19 augusti-26 augusti, drygt en vecka efter Cykelvasan. Om man vill kan man göra mig sällskap ned till alperna, några dagar tidigare och köra Grand Raid. Grand Raid är bland ett av de första och därmed äldsta långloppen i Europa och man kan välja mellan 4 olika distanser, 125 km, 93 km, 68 km och 37 km.  Den långa distansen ingår i UCIs marathon series.

Veckan efter tävlingen, på måndagen den 19:e, kommer de som inte kör loppet att ansluta och framför oss har vi en magisk vecka med cykling i en miljö som ger den mest svårflörtade gåshud. Vi kommer i år kunna dela in oss i olika grupper och kommer skräddarsy innehållet under veckan så att resan möter upp allas olika nivåer, dock bör du känna dig trygg på mtb – har du funderingar över det, skicka ett mail till mig. Dagarna kommer variera och vi delar som sagt upp oss efter erfarenhet och ork. Vi kommer avnjuta höjdmeter, magiska stigar, god mat, vin och härliga spavistelser. Första delen av resan kommer vi spendera i Crans Montana och sedan förflytta oss till Zermatt.

Du anmäler ditt intresse för resan genom att skicka mail till mig på jessica@jessicaclaren.com – märk mailet med “She Rides Schweiz 2018” (intresseanmälan är inte bindande).

Hopppas så att JUST DU, vill följa med i sommar.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 


 

 


 

2 Comments

  1. Ulrika 24 januari, 2018at21:11

    Åh vad det ser magiskt ut!!!!

  2. Amira 24 januari, 2018at22:09

    Du vet att jag går bananas när jag ser bilderna ?❤️?Bland det häftigaste, mäktigaste och vackraste jag upplevt på cykel ever✨Det är ju verkligen en bucketlist resa och jag tänker att en sån kan man ju med fördel ta i repris?Drömmigare än så här blir det ju inte?! Visst sa jag att du kan skriva upp mig på din föranmälans eller prelbokningslista eller vad du kallar den?

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *