Kravlöst

Mitt i allt ståhej i cykelvärldens avslöjande och erkännande av doping, i kontrast till allt som handlar om att prestera för att någon annan tycker att du ska passa i en mall – är onsdagskvällarna med Nike+ Run Club oslagbara.

Så kravlös, öppenhjärtlig lycklig löparglädje. Långt bortom krav på att alla ska springa lika snabbt. Grymma sprinters springer tillsammans med grymma löpare som just funnit löpningen. Alla springer samma distans eller intervaller. Olika snabbt. Men tillsammans, delar samma andetag, eufori.

Onsdagskvällar är befriande och härliga. Jag älskar dem.

 

Sara och jag provar kläder i väntan på att få börja.

Grymmaste löparledarna Emma och Jonna – briefas snabbt om kvällens intervaller. Jag ritar en karta som ser otroligt kul ut.

Världens bästa löpare på väg ut.

Löpskolning innan intervallerna.

 Bilder tagna av Sara

 

 

Total
0
Shares
Comments 7
  1. Önskar att jag åkte till Stockholm en dag tidigare nästa vecka, så att jag kunde vara med! Men ni får springa åt mig med helt enkelt. HÅller med om bilderna!

  2. Herregud så bra din blogg är! Jag har följt dig många månader nu. Varje gång jag klickar in på din sida fylls jag av positiv energi! Jag älskar bloggar som din, som älskar träning och tränar för att må bra och inte för någon annans skull. Tack för att du och din blogg finns Jessica!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Back- och trappintervaller

Back- och trappintervaller

… blir det i kväll i intervallgruppen på Nike+ Run Club

Next
Dagens giveaway

Dagens giveaway

You May Also Like