Kroppen glad, huvudet sååå trött…

… precis hemkommen efter att först kört min härliga Body Balance™ på World Class Vasastan och sedan en Functional Moves® för Anna Marias fantastiskt duktiga instruktörer. Fick kasta mig in i en taxi (Taxi Sthlm borde sponsra mig) efter Body Balance™ för att ha en chans att hinna i tid. Bästa Pablo var med och förgyllde med sin närvaro och positiva energi!

Fick sedan lite snopet gå ifrån gamla stan hem eftersom t-centralen var “avstängd” pga av en brand/rökutveckling.

Med tanke på att jag sovit ca 3 timmar i natt var jag riktigt uppgiven. Ville mest bara hem och kasta mig  i soffan och allra helst inte gå över Riddarholmen till Kungsholmen och armbågas med yra turister.

Delar med mig av  den “Raw Food Lasagne” som jag gjorde igår och som idag bidragit till min fantastiska “vitlöksanderdräkt”.

IMG_0623

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *