01:08… precis varit ute med busarna en sista gång för i natt.

Trött som tusan men kan inte somna. Idag studsar tankarna fram och tillbaka i huvudet och innefattar verkligen allt mellan himmel och jord. Dvs allt ifrån vad som får människor att arbeta med ansvar som de inte behärskar, okunskap om svensk lag och oförmåga till att inneha enkel medmänsklighet. Vilket sedan yttrar sig i att man skadar folk i sin omgivning (anställda, medarbetare och studenter).

Ja, jag syftar på min fd arbetsplats. Jag har inte skrivit mycket om det och tänker nog inte göra det i heller. Däremot så blir jag både ledsen och besviken att jag trodde på dem så pass mycket att jag t o m offrade/gav bort 2 år av MIN TID. Jag ältar aldrig grejor utan är så sjukt optimistisk att jag i bland glömmer uttrycka min frustration och kanske ffa sorg över att jag tillät dem bygga luftslott och manipulera. Nu sätter jag tillsvidare punkt.

Andra saker som tagit plats i mina tankar i dag är betydligt lättsammare.  Hur mycket skidor ska jag lyckas åka denna säsongen?

photo

Startade dagen med att trycka i min kropp en massa råkost. Körde sedan en super skön “lunch Body Balance ™” på World Class Alviks Strand. Världens starkaste karl var där och gjorde en plåtning (han var sedan på Nybroplan på kvällen… tror minsann att han nästan förföljde mig ;) ). Funderade ett tag på att bjuda in honom på min Body Balance… lovar att han hade gjort succé.

Bestämde mig för att gå hem och pasa på att njuta av sensommar / höstluften och boosta min kropp med ny energi. Jag älskar september och oktober. Min själv lever och andas och det finns något outforskat positivt i luften. Får ofta känslomässiga “flashbacks” från förr… som idag när jag gick hem och något, just för en sekund, påminde om hur det luktade och kändes varje år jag kom tillbaka till Umeå efter sommaren.

photo-1

photo-3

photo-4

photo-5

Hemma för påfyllning av mat och rastning av busarna.

Det fullkomligt kryllade av råttor och kaniner vid rådhuset… vilket fick Zorro att leka jakthund. Rambo mest sket i dem, mest troligen för att nästan t o m råttorna var i samma storlek som honom.

Rev loss en grym Body Pump™ klass på Nybroplan. Det märks att det är höst. Nybroplan börjar bli klart för “grand opening” och massor av härliga medlemmar börjar leta sig in för att träna. Så himla mysigt att det börjar bli puls på klubben och ett “naturligt” häng i loungen. Satt och mös och agerade “Jessica Clarén datasupport AB” ett tag till mina grymma vänner Oscar & Pablo.

photo-7

photo-6

photo-8

Gick lite och smålog när jag shoppade på Konsum efter sista klassen, har aldrig i hela mitt liv sett så många träningsklädda inne i en mataffär. Antingen har folk råhets för att komma igång, eller så är det en invasion av ngt träningsläger på hotellet mittemot.

Nu ska jag sova och ser framemot att träffa er i morgon på BB & BP på Nybroplan!

Gonatt änglar.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center