nattuggla…

01:08… precis varit ute med busarna en sista gång för i natt.

Trött som tusan men kan inte somna. Idag studsar tankarna fram och tillbaka i huvudet och innefattar verkligen allt mellan himmel och jord. Dvs allt ifrån vad som får människor att arbeta med ansvar som de inte behärskar, okunskap om svensk lag och oförmåga till att inneha enkel medmänsklighet. Vilket sedan yttrar sig i att man skadar folk i sin omgivning (anställda, medarbetare och studenter).

Ja, jag syftar på min fd arbetsplats. Jag har inte skrivit mycket om det och tänker nog inte göra det i heller. Däremot så blir jag både ledsen och besviken att jag trodde på dem så pass mycket att jag t o m offrade/gav bort 2 år av MIN TID. Jag ältar aldrig grejor utan är så sjukt optimistisk att jag i bland glömmer uttrycka min frustration och kanske ffa sorg över att jag tillät dem bygga luftslott och manipulera. Nu sätter jag tillsvidare punkt.

Andra saker som tagit plats i mina tankar i dag är betydligt lättsammare.  Hur mycket skidor ska jag lyckas åka denna säsongen?

photo

Startade dagen med att trycka i min kropp en massa råkost. Körde sedan en super skön “lunch Body Balance ™” på World Class Alviks Strand. Världens starkaste karl var där och gjorde en plåtning (han var sedan på Nybroplan på kvällen… tror minsann att han nästan förföljde mig ;) ). Funderade ett tag på att bjuda in honom på min Body Balance… lovar att han hade gjort succé.

Bestämde mig för att gå hem och pasa på att njuta av sensommar / höstluften och boosta min kropp med ny energi. Jag älskar september och oktober. Min själv lever och andas och det finns något outforskat positivt i luften. Får ofta känslomässiga “flashbacks” från förr… som idag när jag gick hem och något, just för en sekund, påminde om hur det luktade och kändes varje år jag kom tillbaka till Umeå efter sommaren.

photo-1

photo-3

photo-4

photo-5

Hemma för påfyllning av mat och rastning av busarna.

Det fullkomligt kryllade av råttor och kaniner vid rådhuset… vilket fick Zorro att leka jakthund. Rambo mest sket i dem, mest troligen för att nästan t o m råttorna var i samma storlek som honom.

Rev loss en grym Body Pump™ klass på Nybroplan. Det märks att det är höst. Nybroplan börjar bli klart för “grand opening” och massor av härliga medlemmar börjar leta sig in för att träna. Så himla mysigt att det börjar bli puls på klubben och ett “naturligt” häng i loungen. Satt och mös och agerade “Jessica Clarén datasupport AB” ett tag till mina grymma vänner Oscar & Pablo.

photo-7

photo-6

photo-8

Gick lite och smålog när jag shoppade på Konsum efter sista klassen, har aldrig i hela mitt liv sett så många träningsklädda inne i en mataffär. Antingen har folk råhets för att komma igång, eller så är det en invasion av ngt träningsläger på hotellet mittemot.

Nu ska jag sova och ser framemot att träffa er i morgon på BB & BP på Nybroplan!

Gonatt änglar.

13 Comments

 1. Susan 8 september, 2009at02:53

  Vet inte exakt vad du syftar på vad gäller HI, men jag kan ofta känna mig rätt blåst på själva utbildningen.
  Luftslott är väl det minsta man kan säga att HI har hävt ur sig, just nu känns det mest som att jag har suttit av två år och inte fått lära mig mycket alls (och jag är urless på att höra “eget ansvar till lärande” det är en usel ursäkt till att inte betala för kompetenta lärare. Tyvärr upptäckte jag det försent…)
  Vad känner du?

 2. Linda 8 september, 2009at07:27

  Vilka vackra bilder! Visst är det något alldeles underbart med hösten. Just nu är luften precis så där som du beskriver här uppe. Vi hade kick off i helgen med IKSU. Jag säger bara, du skulle ha varit här…. Påminde mycket om våra gamla goda tider.. uppvisningar.. säger inget mer!
  Kramar till dig!

 3. Cizzi 8 september, 2009at09:29

  Fina bilder pinglan =) Kommer du att dyka upp på The Acedemy eventet i helgen?

 4. "spinning Linda" 8 september, 2009at13:18

  Ville bara säga att du är grym på allt du gör! =) Nu ska jag iväg till sophiahemmet och hämta hem min gubbe som opererat knäet nu på morgonen. Gissar att det blir några kinkiga veckor nu när jag får passa upp *haha* Kraaaam Linda

 5. Pablo 8 september, 2009at22:08

  Tack för hjälpen med datorn och en grymt bra avslut på måndagen, som tyvärr inte började som jag ville.

  Ses imorn!
  Ha det fin fint!!

  // Pablo

 6. Användarens profilbild jessica 9 september, 2009at00:27

  Hej Stumpan… I h elgen är det Super Staurday för mig.
  Hur har du det?

  KRAM

 7. Användarens profilbild jessica 9 september, 2009at00:27

  Linda: Tack sötaste underbaraste du. Blir smått generad.
  Hoppas på att få se dig snart igen på mina klasser.

  KRAM

 8. Användarens profilbild jessica 9 september, 2009at00:27

  Pablo: Tack själv vännen.

 9. Användarens profilbild jessica 9 september, 2009at00:28

  Linda: Oooo jag skanar dig så gumman… saknar Umeå, IKSU.
  Tack för dina fina ord.
  *massa kärlek*

 10. Användarens profilbild jessica 9 september, 2009at00:29

  Susan: Håller med. Det blir ännu mer skrämmande när man sedan ser det från insidan.

 11. "spinning Linda" 9 september, 2009at10:09

  Så fort det “inte går” att jogga ute mer så kommer jag att börja spinna igen tror jag. Just nu så vill jag njuta utomhus så mycket det går. Men du har inte sett det sista av mig, det kan jag lova =) Kraaam och njut av solen!

 12. Lisa 9 september, 2009at12:56

  Jessica!

  Du måste ha den snyggaste av alla snygga bloggar!
  Ses vi på lördag i ultrabytet mellan våra klasser eller är du på SS på lördag? Annars ses vi på måndag. KRAAAM Lisa

 13. maria 10 september, 2009at11:23

  Jag måste bara säga en sak. 090909 90 min spinning! Jag var helt slut efter passet, men det var det ab bästa och tekniskt smartaste passet jag någonsin kört. Dessutom var musiken världens fullträff! Grattis Jessica, du har lyckats, igen!! See y!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *