Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Kroppen, vad gör du?

Senast uppdaterad:

Hörrni, nu kommer ett väldigt personligt inlägg. Jag har känt ett tag att något inte är som det ska med kroppen. Många små saker som tyder på att något är fel. Jag har till exempel varit trött, sjukt trött och haft mycket huvudvärk.

Igår så kom det blod i urinen, vilket gjorde att jag idag har varit på akuten efter att ha ringt 1177. Det är ingen fara på torpet – förmodligen så var det ett blodkärl som spruckit efter gårdagens träning. Kan hända även den friskaste. MEN man kollade även mitt hb-värde som inte var så där fantastiskt bra som det brukar, utan faktiskt i underkant och kan vara en av förklaringar till mycket av det jag känt. Så i nästa vecka ska jag försöka få svar på vad som orsakar det låga värdet.

Att ha dåligt blodvärde är självklart inget bra alls och inte bra heller om man vill kunna prestera. Det kan bero på järnbrist, B12-brist men också annat.

I nästa vecka hoppas jag att vi vet varför.

 

0
Nästa
4 dagens

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.