Kroppen, vad gör du?

Hörrni, nu kommer ett väldigt personligt inlägg. Jag har känt ett tag att något inte är som det ska med kroppen. Många små saker som tyder på att något är fel. Jag har till exempel varit trött, sjukt trött och haft mycket huvudvärk.

Igår så kom det blod i urinen, vilket gjorde att jag idag har varit på akuten efter att ha ringt 1177. Det är ingen fara på torpet – förmodligen så var det ett blodkärl som spruckit efter gårdagens träning. Kan hända även den friskaste. MEN man kollade även mitt hb-värde som inte var så där fantastiskt bra som det brukar, utan faktiskt i underkant och kan vara en av förklaringar till mycket av det jag känt. Så i nästa vecka ska jag försöka få svar på vad som orsakar det låga värdet.

Att ha dåligt blodvärde är självklart inget bra alls och inte bra heller om man vill kunna prestera. Det kan bero på järnbrist, B12-brist men också annat.

I nästa vecka hoppas jag att vi vet varför.

 

5 Comments

 1. pernillabredolt 31 mars, 2017at19:15

  Trist läsning! hoppas det inte är någon fara. Skickar massor av fredagspepp :)

 2. Isa 31 mars, 2017at21:31

  Hoppas du hittar “knixen”snabbt och kan rätta till det. Vill passa på att tacka för kloka ord i podden Träningsglädje talks. 43 år i skräpig form som försöker fräna klokt. Då sitter era visdomar som en smäck! En påminnelse om att det är jag och kroppen ihop som ska göra detta . Inte jag och så ngt jag tror , jämfört mig till eller inbillat mig.. Tack!

 3. Karin 2 april, 2017at20:23

  Hoppad det löser sig. Inte kul att inte känna igen kroppen. Ha en skön vecka! ?

 4. Mari 3 april, 2017at06:09

  Sköt om dig <3

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *