Kvällsmatstips – raw food burritos

Words by

1 advokade, mosad

3 rädisor, finhackade

1/2 gul paprika, finhackad

1 tomat, delad i mindre bitar

2 soltorkade tomater, finhackade

2 cm purjolök, finhackad

1 kvist bladpersilja, finhackad

1 tsk tamari

en nypa torkade chilliflagor – eller hackad färsk

juice från 1/2 lime

2 msk solrosfrö

1 dl alfagroddar (jag använde linsgroddar)

romansallad

 

Blanda allt utom alfagroddarna, solrosfrö och romansallad. Portionera ut i blad av romansallad toppa med groddarna o solrosfrön.

5 Comments

 • Karolina

  Mums :)

 • Jojohanna

  Perfekt! Vilken timing. Jag har nämligen testat på raw food nu i en och en halv vecka och just lunch/middag tycker jag är svårast. Inte svårt, på det sättet, men klurigare än frulle och gotte. Men har lyckats med zucchinipasta med pesto och blomkålsavocadosushi so far, så det tar sig.

  Just nu äter helt efter principen raw food och tänkte fortsätta med raw så långt det känns ok, fast till ung 80% kanske. Kommer nog framöver att lägga till lite varmt, fisk/vilt och ägg tror jag. Lättare att bli bortbjuden/gå ut och äta också i den här lilla staden om man inte blir alltför låst vid sin kost. Oj, vilken lång kommentar. Summa summarum. Tack för tipset :)

 • jessica

  Älskar långa kommentarer – mera sådant! Och häftigt att du gillar raw food. :) Jag är raw och varm ibland.

 • StepUp 2 Fitness

  Vad gott det ser ut! Jag är också intresserad av raw food, lär mig nu :)
  Har köpt på mig några böcker med bra inspiration! Tack för att du delar med dig! Kram!

 • jessica

  Raw food är fantastiskt! Påminn mig så ska jag försöka ge en massa inspiration!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us