Kom och träna med oss

I morgon kör vi igång sommarens utmaning  och ALLA är välkomna att delta oavsett var man bor! Dock bor man i Stockholm kan man göra oss sällskap och träna med oss klockan 20.00 på SATS Odenplan – man behöver inte vara medlem på SATS för att komma men ni behöver ha reggat er på vårt Facebook event inne på NikeWomenSweden (se länk nästa mening)! Vi kommer ge bort en massa träningspepp för sommaren med träning och Nikeprylar – så skynda in och anmäl er här.

Total
0
Shares
Comments 3
  1. Men så kul! Jag har kört hårt med min NTC-app i Canada nu i sommar och introducerat alla mina kanadensiska vänner till den, men det blir ju ännu roligare med en utmaning! Hoppas kunna delta live vid nästa tillfälle.

  2. Men åhhh, jag vill vara i Sthlm. Vilket gäng!
    Kramar i massor
    (Psst. Har du tips på program där man kan göra ett eget manifesto liknande det du visade som förslag? Har en låttext jag skulle vilja göra något snyggt av och ha på väggen som inspiration.)
    Kram igen vettja :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Kvällsmatstips – raw food burritos

Kvällsmatstips – raw food burritos

1 advokade, mosad 3 rädisor, finhackade 1/2 gul paprika, finhackad 1 tomat,

Next
Varmt, varmare, varmast

Varmt, varmare, varmast

Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här – men jag tror att jag

You May Also Like