Långpass inomhus med mig i vinter

Words by

Nu är det bestämt att jag kommer köra långpass 2 timmar på SATS Regeringsgatan i Januari på lördagar 10:30 (förutom lördagen den 18 januari)  –  2timmar långt. Upplagt för att just långpass med lägre intensitet.

Har du inte kort på SATS men vill vara med så har jag 10 VIP platser.

Visst ses vi?

 

Regeringsgatan

19 Comments

 • pernillabredolt

  Underbart! Jag kommer :)

 • Elin

  Jag är pepp! Hoppas det kommer fungera med vårens schema bara :)

 • Karolina Stomvall

  Ja va kul :)

 • Anne

  Jag har inget SATS-kort, men vill jättegärna vara med om jag får :-)

 • Camilla

  Jag bor i fel stad, hade gärna gått annars! Var på spinning för dig på BBC i våras och det var superbra. :)

 • Pernilla

  jamen jamen JA!!!! Räkna med mig på en av cyklarna! Hurra!

 • Fredag

  Toppen! Hoppas på att knipa någon av platserna – det lär väl bli svårbokat! :-)

 • Linda

  Självklart! :)

 • Noor Odeheim

  Åååå, önskar verkligen få cykla för dig då! Försöker ringa SATS för att boka mot engångskostnad i detta nu men inget svar, de har väl blivit nedringda redan! Vore så värt bilresan på över 20 mil för två timmar cykling med dig! Hihi! Du är bäst! :) KRAM!

 • Annika - strongday.se

  Tusan så kul. Är det enbart i januari? ska verkligen försöka komma men krockar lite med långpassen (som börjar bli vääldigt långa) på söndagarna!

 • Ingrid

  Jag har inte sats-kort och är bara hemma i Sverige en lördag i vår – 4 januari! Hoppas hoppas jag kan få en plats då? :)

 • My Next Workout (@Mynxtworkout)

  Super! Har inte kort på SATS men vore roligt att få cykla med gruppen i vinter.

 • Mickis

  Åh, jag älskar dina pass men har inte Satskort då de inte finns i Nynäs. Får man önska sig en vip plats i julklapp? You light my fire!!

 • Elin M.

  JAAAAA!
  Dina pass ger mig en massa energi och glädje!
  Och detta till trots, att jag alltid ger allt och lite till under själva passet.
  Finns det en chans att jag kan få en vip plats?

 • Sofia

  Låter helt magiskt.. kör mest intervaller, men skulle vilja prova på ett riktigt långpass. Vet inte vem som skulle passa bättre som ledare än Jessica. Ryktet på stan säger att du ska vara riktigt jäkla inspirerande. Har dock inget SATS kort. Dear santa..? Kommer jag inte med, så får ni verkligen cykla för mig! ;) Fortsätt m ditt race, tycker du är grym!

 • Maria

  Åh, jag vill gärna komma förbi en lördag och köra ett långpass med dig men jag har inget SATS kort och bor i Södertälje :) Ska vi boka in oss ändå på SATS eller hur går jag tillväga? :)

 • jessica

  Fina underbara ni! Jag mailar er som inte har SATS-kort. Ni som har kort, bokar som vanligt. Skulle det vara något strul så maila mig bums. Så himla överlycklig att ni vill cykla med mig. KRAMAR och KÄRLEK

 • pia albinsson

  Finns det nån VIP-plats kvar? Vill så gärna komma! & har inte SATS-kort

 • Petra

  Kan man boka in sig på endast en lördag? Finns det någon VIP-plats i så fall? :) har svängarna förbi Stockholm den 11, skulle vara kul att få till ett pass med dig då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us