Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Långpass inomhus med mig i vinter

Senast uppdaterad:

Nu är det bestämt att jag kommer köra långpass 2 timmar på SATS Regeringsgatan i Januari på lördagar 10:30 (förutom lördagen den 18 januari)  –  2timmar långt. Upplagt för att just långpass med lägre intensitet.

Har du inte kort på SATS men vill vara med så har jag 10 VIP platser.

Visst ses vi?

 

Regeringsgatan

0
 1. Åååå, önskar verkligen få cykla för dig då! Försöker ringa SATS för att boka mot engångskostnad i detta nu men inget svar, de har väl blivit nedringda redan! Vore så värt bilresan på över 20 mil för två timmar cykling med dig! Hihi! Du är bäst! :) KRAM!

 2. Jag har inte sats-kort och är bara hemma i Sverige en lördag i vår – 4 januari! Hoppas hoppas jag kan få en plats då? :)

 3. Åh, jag älskar dina pass men har inte Satskort då de inte finns i Nynäs. Får man önska sig en vip plats i julklapp? You light my fire!!

 4. JAAAAA!
  Dina pass ger mig en massa energi och glädje!
  Och detta till trots, att jag alltid ger allt och lite till under själva passet.
  Finns det en chans att jag kan få en vip plats?

 5. Låter helt magiskt.. kör mest intervaller, men skulle vilja prova på ett riktigt långpass. Vet inte vem som skulle passa bättre som ledare än Jessica. Ryktet på stan säger att du ska vara riktigt jäkla inspirerande. Har dock inget SATS kort. Dear santa..? Kommer jag inte med, så får ni verkligen cykla för mig! ;) Fortsätt m ditt race, tycker du är grym!

 6. Åh, jag vill gärna komma förbi en lördag och köra ett långpass med dig men jag har inget SATS kort och bor i Södertälje :) Ska vi boka in oss ändå på SATS eller hur går jag tillväga? :)

 7. Fina underbara ni! Jag mailar er som inte har SATS-kort. Ni som har kort, bokar som vanligt. Skulle det vara något strul så maila mig bums. Så himla överlycklig att ni vill cykla med mig. KRAMAR och KÄRLEK

 8. Kan man boka in sig på endast en lördag? Finns det någon VIP-plats i så fall? :) har svängarna förbi Stockholm den 11, skulle vara kul att få till ett pass med dig då!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Föregående
Bloppis

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.