Mer eller mindre om min träning?

När jag och Sara spelade in poden “Vältränad” berättade Sara att hon gärna skulle vilja att jag skrev hur och vad jag tränar.

Flera av er verkar vilja samma sak. Jag har liksom undvikit det för att jag inte trodde det var intressant och kanske också allra mest som jag säger, för att jag hade en fantasi att det skulle få motsatt effekt. MEN om ni vill läsa det så delar jag så klart hemskt gärna med mig.

Berätta! Mer eller mindre om min träning och exakt vad vill du veta?

 
 

 

17 Comments

 1. Maja 16 december, 2013at22:14

  Mer, mer, mer! På ditt alldeles braiga sätt :)

 2. Camilla 16 december, 2013at22:18

  Ingen tvekan där, mer!
  Hur tror jag du vet bäst:)

 3. frida 16 december, 2013at22:19

  Skulle vara intressant med vilket typ att upplägg du har!Hur mycket du vilar, vilken balans gång mellan styrka och kondition:)

 4. Träningsglädje 16 december, 2013at22:28

  jag behöver inte veta allt, bara lite nu och då. dvs ingen träningsplanering framåt och ingen redovisning bakåt, bara några fler glimtar. och lite personligt hur det känns, lite tips på vägen, några bra upplägg du rekommenderar på lite olika saker. typ så.

 5. Nellie 16 december, 2013at22:40

  Nja, inte nödvändigtvis. I så fall håller jag med Sara att några glimtar räcker. Redogörelse för din träning känns inte som “du” (men det är ju bara min bild och den kanske inte stämmer).

 6. Josefin 16 december, 2013at23:15

  Mer please :) Kort- och långsiktig plan och hur det går.

 7. Henrik 17 december, 2013at07:15

  Mer och allt.
  Tack på förhand!

 8. Cicci 17 december, 2013at08:47

  Jag hade också tyckt att det var kul att få höra lite. Det kan ju vara favoritövningar, hur du tänker kring balans mellan styrka och cardio, periodisering eller kanske hur du tänker kring pass vs. egen träning.

  Hela pass och exakta vikter är inte det viktiga för mig, utan snarare att få dela lite mer av din kunskap, och höra hur den tar sig uttryck i din träning.

 9. Emelie 17 december, 2013at09:23

  meeer :) Men som flera ovan nämre. Behöver inte skirva exakta upplägg men lite tips och tricks är alltid uppskattad och inspirerande :)

 10. Petra 17 december, 2013at10:26

  Jag håller med både Sara och Cicci här ovan. Jag gillar din blogg som den är, hur du lägger upp det. Alltså vill jag inte läsa massa om hela upplägg, vikter, hur ofta osv :) Vill hellre att du delar med dig av din kunskap om allt inom hälsa/träning.

 11. Madelaine 17 december, 2013at11:10

  Det är alltid kul att få reda på hur andra tränar utan att gå in på detaljer.
  Ge gärna lite tips också på övningar/ träningsupplägg du tycker är extra bra och varför.
  Tack :)

 12. Lina 17 december, 2013at19:42

  JA mer om det!! :-) Podden var GRYMT bra!!! :-)

 13. Matilda 18 december, 2013at08:38

  Mer. Rubbet.
  Och så mycket du vill bjuda oss på.

 14. piggelinda 18 december, 2013at21:42

  Tänker att det vore skoj att veta varför du tränar som du gör, typ vilken effekt/vad ger de olika passen dig både för kropp och knopp?

 15. Anna 20 december, 2013at09:03

  Mer!Mer!Mer! Kan inte bli för mycket Jessica, jag lovar! Du är väldigt bra på att inspirera och motivera men jag skulle gärna vilja ha mer “konkreta” tips på övningar, pass-upplägg etc som jag kan ta med mig i gymmet och köra själc. Känner mig ganska lost där annars!

 16. Camilla 26 december, 2013at19:53

  Jag skulle gärna läsa lite mer om din träning, kanske lite träningstips och om du har favoritövningar. Hur du lägger upp din träning både långsiktigt och kortsiktigt. Tycker att du skriver väldigt bra och läser gärna mer allmänna inlägg om träning och hälsa.

 17. Pingback:Komplex rörlighet – MAQ – Muscle Action Quality – jessica claren

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *