Jag har knappt varit sjuk på ett år, kanske 2. Känns inte så iaf. Och nu 3 dagar innan SM, så känner jag mig hängig. Så jag tänker, “When life gives you lemons – make lemonade”. Det är alltså långlopps-SM på lördag i Motala. Jag är anmäld och redo att stå på startlinjen. Nästa helg är Cykelvasan. De två tävlingar jag satsat på i sommar i och med att jag jobbat mer eller mindre hela sommaren, så har det varit svårt att få utrymme för så mycket annat.

Min dröm är såklart att kunna få mer utrymme att träna och tävla men verkligheten är som den är, och det är ett himla pussel med ett heltidsjobb. Ändå har vi lyckats få in massvis av timmar de senaste veckorna – vilket gör mig lycklig.

Så kan du göra lite lemonad med och hålla tummarna att jag håller mig frisk och härlig tills helgen och nästa helg.

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center