Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Snart i Sweaty Business

Senast uppdaterad:

Ikväll efter att jag jobbat klart, tog bilen och körde längs Söder Mälarstrand till en inspelningsstudio. Utanför stod Norberto och bakom mig, precis när jag parkerat, kom andra halvan av Sweaty Business – Brian, sladdandes på sin vespa. Ni vet podden som jag hyllat förut och som tar ett fint grepp om träningsbranschen. Vi spelade in ett fint avsnitt som är lite djupare stundvis och jag hoppas att du kommer gilla det när det släpps om ngn vecka. Vi pratar om hur man blir sponsrad, bygger varumärke, cykel, framtid och hur det är att vara digital och också vad som gör mig ledsen.

Vi pratar också om att jag vill göra en egen podd. Och jag  tänkte fråga DIG – vem tycker du jag ska ha som poddpartner? Vilken hade varit din “drömsetup”?

 

 

0

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.