Snart i Sweaty Business

Words by

Ikväll efter att jag jobbat klart, tog bilen och körde längs Söder Mälarstrand till en inspelningsstudio. Utanför stod Norberto och bakom mig, precis när jag parkerat, kom andra halvan av Sweaty Business – Brian, sladdandes på sin vespa. Ni vet podden som jag hyllat förut och som tar ett fint grepp om träningsbranschen. Vi spelade in ett fint avsnitt som är lite djupare stundvis och jag hoppas att du kommer gilla det när det släpps om ngn vecka. Vi pratar om hur man blir sponsrad, bygger varumärke, cykel, framtid och hur det är att vara digital och också vad som gör mig ledsen.

Vi pratar också om att jag vill göra en egen podd. Och jag  tänkte fråga DIG – vem tycker du jag ska ha som poddpartner? Vilken hade varit din “drömsetup”?

 

 

2 Comments

  • Isa

    Åh eländigt med feber! Hoppas du kryar snabbt! Jag skulle säga Erika
    Kits Gölevik som podd partner! Håller tummarna för podd oavsett partner, boostas och inspireras av dig och dina kloka tankar! Rock on och gå in och ÄG cykelvasan :)

  • Cykelkatten

    Tycker du kan ha olika poddpartners varje gång! Typ roterande :) Blir lite som sommarpratarna då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us