Jag tror att vi behöver en sak. Jag tror vi behöver uppdatera våra flöden. Mer påklätt mer mjukt för själen. Det är ok att inspireras av avklädda kroppar som gör marklyft, pull ups, handstående och vanärade yogapositioner. Jag älskar vad våra kroppar kan göra med kärleksfull och smart träning. Och jag tycker att det är fint att man vill och kan visa upp det. Men jag tror också att det lika mycket som det inspirerar kan ha en motsatt effekt. Som tänjer och puttar lite på självkänslan.

Den där så himla livsviktiga balansen. Samma balans som ett glas rödvin och en påse godis kontra en tallrik grönt.

Framför allt – har vi som jobbar med att förmedla träning och hälsa ett gigantiskt ansvar att se till att vi förmedlar den där balansen. Påklätt och avklätt. Inspirerande och sunt.

Nästa gång du tänker lägga ut en bild – fundera på hur den landar i ditt flöde. Balansera på den där vågskålen och gör bra beslut för dina digitala avtryck.

 

startariot


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center