Lets start a riot

Jag tror att vi behöver en sak. Jag tror vi behöver uppdatera våra flöden. Mer påklätt mer mjukt för själen. Det är ok att inspireras av avklädda kroppar som gör marklyft, pull ups, handstående och vanärade yogapositioner. Jag älskar vad våra kroppar kan göra med kärleksfull och smart träning. Och jag tycker att det är fint att man vill och kan visa upp det. Men jag tror också att det lika mycket som det inspirerar kan ha en motsatt effekt. Som tänjer och puttar lite på självkänslan.

Den där så himla livsviktiga balansen. Samma balans som ett glas rödvin och en påse godis kontra en tallrik grönt.

Framför allt – har vi som jobbar med att förmedla träning och hälsa ett gigantiskt ansvar att se till att vi förmedlar den där balansen. Påklätt och avklätt. Inspirerande och sunt.

Nästa gång du tänker lägga ut en bild – fundera på hur den landar i ditt flöde. Balansera på den där vågskålen och gör bra beslut för dina digitala avtryck.

 

startariot

Total
0
Shares
Comments 17
  1. Så klokt och viktigt! Att tänka två gånger på vad bilden egentligen har för syfte, varför en vill visa den? Vill absolut inte skamma dem som tränar mer avklätt men ibland tycker jag att det blir för mycket kroppens utseende i centrum, mindre känsla.

  2. Det är så himla olika dagar, hur man reagerar på olika flöden också tycker jag.
    Mår man bra, rycker man på axlarna åt vissa saker, medans om man mår lite dåligt så tar man åt sig mer av de mer “negativa” (eller ej genomtänkta) bilderna och/eller texterna. Himla tänkvärt inlägg! (Som så många gånger förr). :-)

    Kram M

  3. Bra skrivet och Anna, bra kommenterat! Jag försöker alltid tänka på vad jag skriver och vilka bilder jag lägger ut. Vikt & avklätt har inte i min blogg eller mina sociala medier att göra, jag tror det stjälper mer än inspirerar.

  4. Det här är jag SÅ glad att du skriver om! Jag håller med om att det är viktigt att fundera på VAD man förmedlar innan man lägger ut❤️ Håller även med om ansvaret att förmedla balansen. Tack för att du ödmjukt och klokt uppmärksammar. Kram! ❤️

  5. Kloka ord från en klok kvinna. Det är många som följer och inspireras av dig. Hoppas bara att alla inser vikten i de ord du skriver. Det är viktigt. <3

  6. Ja men precis så är det så klart – vissa dagar är det lättare att förbi saker som vissa dagar kryper sig under skinnet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
VAD-listan

VAD-listan

Jag snor listan från Sara som snott den från  Underbara Clara

Next
Bästa nätverket för hälsa

Bästa nätverket för hälsa

Nätverk

You May Also Like