Lila, rosa, sa jag lila och rosa?

Igår som uppladdning inför dagens, eller kvällens rättare sagt, Midnatsslopp, roddade jag, Marie & Sofie med att kika på höstens träningsnyheter i klädväg som ska dyka upp i Fitness Magazine. Det är lila, rosa och mera lila och rosa.

Vi hittade lite blått som Marie genast hoppade i.

Jag har tillsammans med Åsa bestämt mig för att se kvällens lopp som en kul grej och ett härligt träninsgpass. Jag har en bakgrund som löpare och tävlade målinriktat med en storsatsning på just löpning för drygt 15 år sedan (herre gud jag börjar bli gammal) och har sedan dess velat behålla glädjen i löpningen och inte blint stirra på klockan. Jag kommer förmodligen aldrig ta mig ner på de snabba tiderna jag gjorde förut och jag är nöjd med det. Faktiskt fullständigt tillfreds. Men vill inte väcka den Björn som sover och tänkte gå in med en opretentiös inställning till mitt första lopp på 15 år.  Jag ska ha kul helt enkelt.

1 Comment

  1. soffan 14 augusti, 2010at12:51

    Oj, ja det var verkligen lila och rosa :) ! Lila är inte min färg riktigt är jag rädd… Jag får köra rosa i höst då helt enkelt ;) .

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *