Livet från den ljusa sidan

Sol. Stockholm badar i sol. Jag tror hela Sverige badar i solsken. Det känns som att solen inte har varit framme sedan innan jul ungefär.

Gå ut och vänd dig mot solen, kanske bara en sekund, men gör det. Låt själen och hjärtat få möjlighet att fånga lite solsken. Små små saker i tillvaron som gör att du strålar, ännu mer. Idag och alla dagar är du underbar.

 

6 Comments

 1. Stefan 12 mars, 2014at09:46

  Jag ska lyda ditt råd! : )

 2. Användarens profilbild jessica 12 mars, 2014at09:47

  Härligt!:)

 3. uppochhoppa 12 mars, 2014at11:30

  Doing it!!! Underbart med dagsljus och ledighet. Det är såhär det är alltså, att vara mer fri. Efter 1.5 år på kontor kan jag vänja mig med detta igen!

 4. Madelaine 12 mars, 2014at15:47

  Ja, absolut. Ändrade mina planer från TRX träning till promenad i skogen ( har känningar av förkylning, så jag avvaktar med löpträning just nu)
  Promenaden i skogen kommer ge mig mer energi än inomhusträning idag.

 5. Madelaine 12 mars, 2014at16:08

  Tillägg: Förklaring, träningen med TRX skulle blivit av lättare variant,, bara för att styrka upp kroppen lite :). Hårdare träning kör jag är kroppen är pigg och med. ( kände att jag nog fick komma med ett litet förtydligande här :) )

 6. mirijam 13 mars, 2014at22:46

  I Kristianstad hade vi sju (7) soltimmar i januari, så det har ju verkligen inte varit ljust sen före jul typ :)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *