Löplabbet öppnar ännu en tjejbutik

Så här på morgonkvisten damp det ned ett pressmeddelande i min inkorg om att Löplabbet expanderar och lagom till Göteborgsvarvet slår upp en renodlad tjejbutik.

Jag hoppades så att det var i Stockholm och att denna tjejbutik ska vara grymma på att ta in tjejskor till storfotade kvinnor (som jag)… men det är Göteborg som får härligheten. Också slog det mig efter att Lotta hjälpt mig på traven… att det finns en sådan på Kungsgatan.

Löplabbet expanderar ytterligare

–      Öppnar ny tjejbutik i löparstaden Göteborg

Bara en dryg månad efter att Löplabbet etablerat sig i Örebro och Linköping – och med bara en dryg vecka kvar till Göteborgsvarvet – är det dags för fler nya portar att slås upp. Den 12 maj får Göteborg sin tredje Löplabbetbutik, den här gången en renodlad tjejbutik.

Den 22 maj är det dags för Göteborgsvarvet. Deltagarantalet är rekordhögt, drygt 58 000 entusiaster kommer att dra på sig löparskorna för att ta sig de 2,1 milen runt stan. Lagom inför halvmaran slår Löplabbet upp dörrarna till en sprillans ny tjejbutik på Kungsgatan 61 i Göteborg.

–      Genom Löparbarometern kartlägger vi svenska folkets löparvanor.  För tredje året i rad visar den att löpträning blir allt mer populärt och det känns väldigt roligt att Göteborg även får en tjejbutik, utöver de två tidigare butiker vi har här. Ambitionen är att hjälpa alla att hitta rätt utrustning efter sina personliga förutsättningar, vilket vi bland annat gör genom en grundlig analys av löpsteget, förklarar Erik Vitéz, VD på Löplabbet.

Löparbarometern visar att Göteborg är en löparstad, där var femte göteborgare springer minst en gång i veckan. Göteborgsvarvet står som sagt på tur och kan faktiskt titulera sig världens största halvmara.

Men det är bara ett i raden av alla lopp som avlöser varandra under våren och försommaren.  Därför har Löplabbets experter satt ihop en tipslista för alla som vill få lite hjälp på vägen.

2 Comments

  1. Jag 12 maj, 2010at09:25

    Hej! Jag har startat en lite annorlunda stilblogg. Det vore kul om du kikade in.

    Ha det gött!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *