Lårkaka, access rehab och fixad

Den här mannen alltså. Han fixar med mig och får rätsida på det mesta. Just nu håller vi på med en extremt lustig ärrbildning av en “lårkaka” som jag fick i december när jag rusade in ett bord på Intersport innan starten en av alla Nike Run Clubs. Alltså har ett “hål” på nästan 5-7cm mitt på låret. Ser ut som en gigantisk cellulit.

Micke i alla fall – du är grym. Du förtjänar en stor “shout out”. Ni hittar honom på Access Rehab i Vasastan.

 


 

 

 

4 Comments

  1. Elna 6 maj, 2014at08:04

    På Access Rehab finns ju numer även Tobbe – som hjälpt mig fixa precis varenda träningsrelaterad skada jag dragit på mig. Trots ihärdiga övertalningsförsök flyttar han inte till Huskvarna och jag måste hitta någon ny här. Överväger åka till Stockholm för att bli tillfixad…

  2. Användarens profilbild jessica 6 maj, 2014at08:05

    Jaaa men kom så kan vi cykla ihop! :)

  3. Elna 6 maj, 2014at12:41

    Sjukt bra idé! :)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *