Lårkaka, access rehab och fixad

Words by

Den här mannen alltså. Han fixar med mig och får rätsida på det mesta. Just nu håller vi på med en extremt lustig ärrbildning av en “lårkaka” som jag fick i december när jag rusade in ett bord på Intersport innan starten en av alla Nike Run Clubs. Alltså har ett “hål” på nästan 5-7cm mitt på låret. Ser ut som en gigantisk cellulit.

Micke i alla fall – du är grym. Du förtjänar en stor “shout out”. Ni hittar honom på Access Rehab i Vasastan.

 


 

 

 

4 Comments

 • staffanjonzon

  Ajdå! Krya på dig!

 • Elna

  På Access Rehab finns ju numer även Tobbe – som hjälpt mig fixa precis varenda träningsrelaterad skada jag dragit på mig. Trots ihärdiga övertalningsförsök flyttar han inte till Huskvarna och jag måste hitta någon ny här. Överväger åka till Stockholm för att bli tillfixad…

 • jessica

  Jaaa men kom så kan vi cykla ihop! :)

 • Elna

  Sjukt bra idé! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us