Älskade Claesson och Spring

Jag försöker. Verkligen.

Leva som jag lär.

Ärligt, så är det så klart inte alltid enkelt. Livet är ju inte så. Enkelt alltid. Men jag lär mig att gör val varje dag som gör mitt hjärta och magkänsla lyckligare. Vissa dagar gör jag bättre val och vissa dagar så skiter jag i det blå skåpet. Ordentligt. Och vet ni, jag har lärt mig en sak, det är ok. Det är det som gör mig starkare och hälsosammare. På sätt och vis.

Jag försöker vara smartare och ta beslut som ger mig lika mycket som jag investerar. Ni vet den där magiska balansen. För överlevnad.

Några val jag har gjort som jag är lycklig över och som ligger som bomull runt min själ och ryggrad – är Claesson och Spring. Han är som min bror. Min ena halva och det blir liksom komplett med oss två ihop.

I kväll sprang vi  och gästades av Petter Johansson. Grymmaste fotografen. Jag älskar att jag fick ligga framför Claesson, även om det inte spelar någon egentlig roll. Men han är liksom galet snabb. Och härlig.

Bästa du – tack för att du ger oss chansen att springa med alla underbara JCMC-löpare varje vecka. Och du – du som springer med oss. Du betyder allra allra mest.

 

 

 

 

 

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *