Lucka 13

Bakom lucka 13 – finns ett träningspaket värde 1700 SEK till WorkOut Åre (träning och bad ingår ej boende). Här kan du hitta lite om vad jag skrivit om kanske Sveriges mest mysiga träningskonvent inramat av magisk natur.

Det är liksom något speciellt att möta våren i fjällen och samtidigt dela träningseufori med hundratals människor som älskar samma sak.

Vad du behöver göra är att motivera (så klart – inlänka till luckan om du har lust, absolut inget tvång) och ge din bröstrygg kärlek och omtanke och göra minst en rörlighetsövning.

 

Bild nedan: Bääästa Erika (läs hennes fantastiska inlägg på hennes blogg här). Från i år uppe i Åre.

[insert]10869324_10152359634846910_3041667437848078152_o[/insert]

37 Comments

 1. Annica 13 december, 2014at23:18

  Just bröstryggen fick extra kärlek ikväll och ett löfte om mer rörlighet till den kära kroppen!
  Bästa Workout Åre, det mysigaste konventet som jag älskade för tre år sen och lovade återkomst. De två senaste åren har jobbet hållt mig borta och löftet ligger till 2015. Det vore den största moroten att åka genom att vinna biljetten! Då måste jag ju

 2. Mikaela 13 december, 2014at23:29

  Jag älskar träningskonvent, det är sällan jag har möjlighet att utvecklas och lära mig så mycket som en eller flera dagar med inspirerande människor och deltagare. Stämningen som finns sprider sig som eld genom mina ådror och får mig att känna mig lycklig, stark och fantastisk. Har inte varit på Workout Åre, men det är en dröm jag har och jag hoppas att den kan bli sann och att jag har möjlighet att träna dina och Erikas pass för ni är så bra!! Gav lite extra kärlek till bröstryggen från dig ikväll, den tackar och hälsar tillbaka <3

 3. Linda 14 december, 2014at00:33

  Skulle verkligen må bra av lite ny inspiration och vacker natur! (Kärlek till bröstryggen ger jag flera dagar varje vecka då det e min rehab).

 4. Amira 14 december, 2014at00:45

  Det här är drömvinsten:-) Det här eventet har jag inte bara hört talas om. Jag har efter varje Workout Åre event (i tre års tid) fått varenda gott ord besannat av dom som deltagit. Jag har själv sett hur dom svetsats samman, sett dom få ny inspiration och ny energi! Jag har sett dom växa. Det kan inget annat vara än ett event utöver det vanliga. Jag drömmer om att ta mig dit helt enkelt:-) Bröstryggen ja… Hrmm välbehövligt. Lovar att ta tag i den, pronto!:-)

 5. Malin 14 december, 2014at01:16

  Jag jobbar med att inspirera andra att träna och göra hälsosamma val varje dag, och skulle älska att ha detta att se fram emot i vår! En chans att få fylla på med energi och inpriration för mig själv som jag sedan kan sprida vidare!
  Jag har verkligen behov att ge min kropp lite extra kärlek i form av rörlighetsövningar, så det här fick bli en liten spark i baken för mig! Både jag och min bröstrygg säger tack!!

 6. Karin A 14 december, 2014at08:22

  Ja, uppdrag slutfört, kört några “sälen” för bröstryggen! Tack för uppmaningen!
  Åh, jag skulle bli överlycklig om jag vann en biljett till WorkOut Åre! Jag kör hemmaträning själv numera (främst pga jag har småbarn och tränar udda tider), men jag älskar gruppträning och träffa likasinnade träningsentusiaster. Att få samlas en helg i fantastisk natur, få inspiration och få en energikick av att få träffa nya människor vore därför guld värt för mig!

 7. EmmaS 14 december, 2014at09:12

  Jag har aldrig varit på ett träningskonvent. Det har inte funnits tid för det som singelmamma på heltid. Men nu är sonen stor och jag kan åka iväg.

  Dessutom vore det skönt att få gå “all in” med träningen ett par dagar. Den älskade sonen drabbades för ett par år sedan av ortorexi och jag var tvungen att minska på min egen träning – för att stötta honom i den tuffa läkeprocessen. Efter behandling mår han i dag bra, men jag drar mig fortfarande för att prata träning hemma. Så det vore skönt att få komma iväg ett par dagar och göra det.

  Bröstryggen gav jag både kärlek och inte i går. Kärlek i form av ett skönt Calming Flow hemma i hallen med Alexandria Crow från myyogaworks.com. Inte kärlek i form av för många timmars skrivande på datorn. Som kompensation blir det yoga nu på förmiddagen också. En Viryaklass på Yogashakti på Söder.

 8. Susanne 14 december, 2014at09:34

  Den bästa present, skulle vara en plats på träningskonvent!

  Att vinna detta skulle vara en fantastisk morot, för vinter- och vårträningen. Jag har velat åka till Åre på träningskonvent i flera år, men inte haft möjligheten.

 9. Jenny 14 december, 2014at09:57

  Åhh! Jag har läst inspirerande personers ( som din) bloggar om detta konvent. Eftersom bag älskar fjällen så skulle jag verkligen verkligen vilja åka med på detta konvent!
  Finns inget som inspirerar mig i mitt jobb som pt och instruktör än att se och träffa er riktiga proffs på sånna här tillställningar!!
  Vore evigt glad och tacksam om jag vann!

 10. Anne Ersson 14 december, 2014at10:14

  Nyss hemkommen från en härlig runda med barmarksträning inför längdskidsäsongen.
  Det skulle vara trevligt att få träna med likasinnade, trots min ålder, ett år kvar som jag kan kalla mig 50+ ; )

 11. EmmaS 14 december, 2014at10:26

  Nej men så dumt. Jag måste ta bort mig själv ur tävlingen. Jag kan inte den helgen!
  Så stryk mig!

  Men jag ser att det kommer att vara endagskonvent från Workout Åre i Stockholm 6-7 juni, så jag får satsa på något av dem istället!

 12. carolin 14 december, 2014at12:42

  Jag vill ge bort den här luckan till min syster. Från att ha varit mestadels stillasittande har hon nu vid 30-årsålder upptäckt hur fantastiskt det är att röra på sig och hon älskar det! Flera halvmaror är genomförda och hon planerar nu halvvasan i februari.
  Jag skulle vilja åka till Åre tillsammans med henne för att få uppleva träningsglädje och syskonkärlek i oslagbar miljö!

 13. Eva 14 december, 2014at12:45

  Hur coolt vore inte detta. En hel helg träning med underbara människor i fjällen!
  Bröstryggen skall få extra kärlek idag :)

 14. Emma Persbo 14 december, 2014at13:13

  rörlighetsövning bröstrygg check :-) såå skönt efter helgens flyttpackande och flyttkånkande. Åre blev speciellt i mitt hjärta efter senaste besöket med cykeln. Ser jättemycket fram emot att åka dit igen och träna med glädje i varje steg/andetag.

 15. Jessica Sundberg 14 december, 2014at13:23

  Jag har aldrig varit på ett träningsevent någonsin. Har ingen träningskompis och har alltid känt mig obekväm att åka själv. Drömmen om att en dag gå på ett event lever fortfarande och det här skulle kunna vara min chans!

  Rörlighetsövningen kommer bli ett yogapass hemma framför Family Yoga som jag tycker är en grym online-yoga site!!!

  Kram!

 16. Maria 14 december, 2014at13:28

  Oj oj oj! Vilket pris! Vi fick vårt andra barn i augusti och min man jobbar periodvis borta, vilket oftast går bra. Dock kan jag inte neka till att det tjockar på pannbenet lite… Jag har Work Out Åre som målbild. Jag har aldrig förut varit på något träningskonvent, men jag har i flera år läst om det på din och andras bloggar och tänkt att om jag skulle välja ett, så skulle det vara det!
  PS tack för påminnelsen om rörlighetsträning! Check!

 17. Magdalena 14 december, 2014at14:27

  Aldrig va på konvent för att träna och minns knappt mitt senastebes ök i Åre. Ska snart till gymmet och träna den stackars bröstryggen.

 18. Anna 14 december, 2014at14:38

  Vilket fantastiskt äventyr! Jag har aldrig varit på nåt konvent, vet knappt vad det är, men jag älskar att träna. Och att få göra det i Åre vore ju helt underbart, vilken fin present till mig själv

 19. Annika - strongday.se 14 december, 2014at16:05

  Jag skulle mer än gärna vilja ta revansch och få en plats till konventet som jag tror är ett av Sveriges absolut bästa. I år fick jag tyvärr inte plats trots att jag satt beredd när platserna släpptes. Bröstryggen gav jag kärlek imorse på min trigger point-rulle :)

 20. nellierolf 14 december, 2014at16:08

  Vilken lucka Jessica, bästa sorten! :) Jag försöker mig väl på ett rim till…

  Träning i Åre verkar helt klart storslaget,
  och man kan ta sig hela vägen dit med tåget.
  (det var kanske inte ett rim i världsklass precis, men ett bra försök)

  I maj borde den stundande bebisen vara tillräckligt stor,
  så att mamman på detta konvent kan få lite glamour.
  (jo träning är absolut min sorts glamour)

  Workout Åre har länge varit ett av mina drömmars mål,
  men jag har tyvärr varit lite för snål.
  Med vinst på denna lucka skulle ju saken vara biff,
  det skulle jag i så fall fira som en sheriff.
  (ingen kommentar… :)

 21. Annica 14 december, 2014at18:38

  Självklart gör jag som du säger och gör rörlighetsövningar (vilket var välbehövligt) för chansen att vinna en plats till Workout Åre. Jag har aldrig varit på det konventet och framförallt har jag aldrig varit i Åre och det verkar magiskt fint där.

 22. Maria sundbrandt 14 december, 2014at19:02

  Jag och min mamma har länge pratat om att åka på en första träningsresa tillsammans. Detta tror jag hade varit perfekt, njuta av Sveriges fina natur samtidigt som vi får träna tillsammans. Detta hade varit en present jag verkligen skulle vilja ge min mamma som givet mig sååå mycket under alla år.

 23. Ingrid 14 december, 2014at20:33

  Jag har läst om Workout Åre i flera år och inspirerats av de fantasieggande bilderna och berättelserna. Det vore fantastiskt att få komma dit och uppleva i verkligheten! Då skulle jag locka med min syster från Sverige och jag skulle själv åka över gränsen från Norge.
  Jag fick mitt första barn för några månader sen och håller sakta men säkert på att bygga upp kroppen igen, Workout Åre vore onekligen en morot som skulle få mig att träna bättre inför konventet (hehe..).
  Bröstryggen ger jag ofta kärlek, på grund av eller tack vare flera års jobb som servitör

 24. Anna Hagberg 14 december, 2014at21:01

  Jag vill jag vill, jag känner det i hela kroppen. Oj vilken morot det skulle vara om jag får åka. Bröstryggen ska få lite kärlek.

 25. Frida G 14 december, 2014at21:17

  Check på rörlighet för den här stela kroppen! Jag skulle så gärna vilja vinna! I september var jag i Sälen för första gången och blev helt förälskad i hus vackert det är på fjället. Nu längtar jag efter att se Åre och vilken lyx det vore att träna samtidigt! Kram

 26. Marina 14 december, 2014at21:30

  Åh Åre denna fantastiskt vackra ort. Funderade på koventet i år men kom aldrig iväg. Så att få vinna denna lucka och verkligen komma iväg och träna vore underbart inte bara bröstryggen skulle jubla utan hela ryggen.

 27. Linda kw 14 december, 2014at22:02

  Foamroll och rörlighetsövningar blev min kärlek till bröstryggen efter gårdagens tuffa pass, och före kvällens spinning.

  Vill så gärna till Åre. Har t o m skrivit in datumet i kalendern sedan det släpptes- just in case.

  Jag behöver mer inspiration till mina cykelklasser (vår F&S förening kunde inte skicka oss till inspodagarna i år…) och vid 34 (eller eg 35) års ålder är det väl på tiden att jag får uppleva Åre IRL, eller hur?!

 28. Malin 14 december, 2014at22:26

  ååå, elsker dette arrangementet!!! Dette er virkelig kjærlighet til hele kroppen og sinnet :) Kjærlighet gis til hele meg selv, og alle rundt meg som vil ta imot!

 29. Emma W 14 december, 2014at23:42

  Vem vill inte vinna detta fantastiska pris?!
  Att få åka på convent och inspireras av andra tränings bitna är bland det roligaste och mest energi givande som finns! Jag har länge suktat efter efter just detta convent men tyckt att det är lite väl långt iväg… Men vem vet, om jag vinner kanske jag å min man får spendera vår 2a bröllopsdag i Åre!
  Bröstryggen får sitt genom att hänga ut sig på skumrullen(billigare än foamroller).

 30. Susanna 15 december, 2014at09:19

  Jag älskar Åre och träningskonvent. Så vilken fantastisk kombo detta blir ihop!
  jag fick ingen plats förra året så det här hade varit fantastiskt att vinna!

  Tyvärr är jag väldigt dålig på att träna bröstryggen, och skulle bli mer än lycklig då du kunde ge tips på övningar! Men rörlighet är jag desto bättre på och yoga är min favoritträning.

  Ha en levande dag!

 31. Maria E 15 december, 2014at20:59

  Mäh! Eftersom min blonda tuppkamslugg sticker fram där i högra hörnet och för att jag hoppas på en nybörjar-mountainbike-klass med dig nästa år där jag oxå hänger med så vill jag så gärna vinna denna fantastiska lucka! Bröstryggen är den del som fått mest uppmärksamhet det senaste åren – sjukgymnast, kiropraktor, dry needling och osteopati. Men vill liksom inte va med mig och mitt datorjobb ändå. Men nu har jag kört några sköna övningar iaf! :-)

 32. Joanna 15 december, 2014at21:07

  Jag tränar oerhört mkt rörlighet i bröstryggen förnärvarande pga sjukdom – och när jag i fredags vaknade och ringde 1177 trodde de att jag fått lunginflammation – för hosta och ont i bröstryggen var tydliga tecken. Efter ett doktorsbesök senare konstaterades att det inte var lungorna. Och idag när jag är smärtfri uppskattar jag det på ett helt annat sätt än tidigare. Och självklart vore det härligt att åka till Åre ich cykla för dig – precis som 2013❤️

 33. Malin 15 december, 2014at22:32

  Ända sen jag för några år sen började hitta till din blogg och en del andra inspirationsbloggar, har jag drömt om att åka på något träningsevent, men aldrig vågat ta steget. Att våga är ett av mina ledord i livet och nu vågar jag ta chansen att vinna.
  Den glädje och lycka som genomsyrar mig när jag läser om träningseventen kan bara vara en bråkdel av de rus av lyckokänslor och träningsglädje man borde känna väl på plats. Så vad skulle då vara bättre än att få göra sin första träningsresa i Sverige och vackra Åre?
  Tack för att du sprider decemberljus med din julkalender :)

 34. Sara Petersson 16 december, 2014at04:11

  En helg i Åre med träning och svett, känner jag direkt kommer bli riktigt hett.
  Glädje, pepp och massa nya vänner, vem vet kanske någon jag redan känner?
  En träningsresa som denna skulle bli min första, efteråt jag antagligen efter fler kommer törsta…

  Kram :)

 35. Malin 16 december, 2014at07:42

  Jag skulle så hemskt gärna vilja ge det här till min fina pappa, vi har åkt en gång förut och det var en av dom bästa resorna vi gjort. Eftersom vi bor 70 mil ifrån varann så är det så värdefullt att ses och ännu finare att få åka bort tillsammans, och eftersom vi båda gillar träning så är det verkligen helt perfekt att åka till en riktigt fin plats och umgås och gå på massor av roliga pass. Oj vad jag ska hålla tummarna!

 36. Linda Assarsson 16 december, 2014at12:25

  Ååååååå Åre!!!
  Var där för några år sedan och debuterade i slalombacken! Bättre sent än aldrig ;)
  Det vore underbart att återse Åre och att gå på mitt 1:a konvent nånsin! Träning är en daglig grej i mitt liv, men det vore superhärligt att få inspiration till nya träningsformer :)
  Jag springer mest..styrka & smidighet behöver mer fokus då nya utmaningar väntar 2015! Vätternrundan-debut & Ultra-lopp i löpning står i planeringen=styrkebehov! Det finns därinne, ett Åre-besök skulle locka fram det ;)

 37. Jenny 16 december, 2014at20:55

  Åh alltså de här vore ju nånting! Har aldrig varit på ett träningsevent men jag har längre tänkt unna mig. Kan tänka mig att de är en fantastisk känsla att få dela det roligaste som finns, träningen, men ett peppat gäng människor. Och för en som är uppvuxen kring skog och fjäll vet jag att de finns inget som är så motiverade, friskt och härligt som fjällen – de är någonting där som får själen att riktigt blomma ut. Jag önskar mig verkligen det här i julklapp, något att längta och se framemot! Att få träffa nya, härliga människor, utvecklas träningsmässigt och att få en dröm jag har att gå i uppfyllelse- få träna med dig, den mest motiverande och skönaste människa jag vet!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *