Lucka 15

Bakom lucka 15 finns startplatser till Tjejvättern. Cykla med She Rides eller med någon annan – ni som vinner bestämmer så klart själva!

Du tävlar i vanlig ordning genom att motivera varför och gärna inlänka till luckan.

 

[insert]sherides[/insert]
Total
0
Shares
Comments 10
 1. Kul!
  Jag skulle gärna vilja cykla tjejvättern då jag tänker att jag nästa år igen ska cykla hela VR. Kunde ju vara bra med en liten aptitretare innan. :-)

 2. Har cyklat Tjejvättern 9 gånger på egen hand så vinna en startplats och få cykla med She Rides vore toppen!

 3. Jag planerar att genomföra helklassikern under 2016/2017 och kommer därför under 2015 genomföra delar av klassikerloppen. Cykling är ett av de moment jag inte är skitbra på, så det vore kul att få testa Tjejvättern – gärna med ett gäng som She Rides, kanske kan få lite bra cykeltips längs med vägen.

 4. Det är lördag morgon i början av juni. Solen skiner så det gör inte så mycket att det kommer blåsa på “slätta” vilket det oftast gör. Vi är ett stort gäng som ska ta de tio milen tillsammans. Det pirrar i kroppen. Alla är taggade. Snart start…
  Jag drömmer och längtar….
  Cykling när den är som bäst!

 5. Åh denna luckan får det att spritta i cykelnerven :-)
  Jag köpte äntligen en MTB nu i höst, efter ett par års sug och velande mellan vilken sorts cykel jag skulle välja. Till sist vann suget efter att sprätta lera i skogen. Men att cykla på fina landsvägar är inte lite lockande det heller, så det lär troligtvis bli en landsvägscykel också till våren. Det kommer att bli mycket cykling 2015!

 6. Jag vill vinna en startplats till min mamma som ska köra klassikern under 2015 tillsammans med en av sina systrar. Hon har haft mycket med sig själv och livet i många år samtidigt som hon varit en stor stöttepelare för mig. Något sådant kan man inte återgälda egentligen men jag kan i varje fall ge något tillbaka genom att stötta och peppa på alla sätt och vis genom den här satsningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Yoga Pot

Yoga Pot

Ni som följer mig på Facebook såg att jag och J hade en diskussion om vad vi

Next
Lucka 16

Lucka 16

Bakom dagens lucka ligger 4 ex av kokboken Gröna Soppor & Smoothie Bowls

You May Also Like