Lucka 16

Bakom dagens lucka ligger 4 ex av kokboken Gröna Soppor & Smoothie Bowls.

Motivera i kommentarerna nedan varför just du ska knipa ett ex och gå och köp något nytt från grönskas- och fruktdisken som du inte brukar äta.

Vid midnatt så stänger jag lucka 4-14 (1-3 är stängda). Det finns alltså fortfarande chans att vinna en massa härligt till jul.

 

> Lucka 4 – Plusmedlemsskap i She Rides.

> Lucka 5 – Hjälp dig själv att bli starkare på cykeln Bike Fit hos Specialized Concept Store i Sthlm

> Lucka 6 – D-vitamin och solsken.

> Lucka 7 – Svart på vitt – VO2MAX- test (samt anerob tröskel) hos vlhalsa.

> Lucka 8 – Inspiration i massor – Prenumeration på STARK.

> Lucka 9 – Laga härliga långkok med Pyrex Slow Cook.

> Lucka 10 – Produkter och kärlek till din mage i havreform från Oatly.

> Lucka 11 – Håll dig varm och mysig med Anja Pärsons underställ i ull.

> Lucka 12 – Förebygg och rehabba, vulkanskydd

> Lucka 13 – Åk till Sveriges härligaste träningsevent Work Out Åre.

> Lucka 14 – startplats till Lidingöloppet.

> Lucka 15 – Startplats till tjejvättern.

[insert]Gro_n_a_rtsoppa_0011 kopiera[/insert]

 

17 Comments

 1. Jessica Sundberg 16 december, 2014at13:40

  Jag har börjat äta mer vegetariskt och mer grönt och märker hur bra jag mår av detta och hur gott det är. Behöver receptinspiration och den här boken lät väldigt spännande!

  Tror jag går ut och köper kålrabbi. Det har jag aldrig testat! Hoppas jag känner igen den bara :-)

 2. Sara 16 december, 2014at14:57

  Mitt mål är att äta mer vegetariskt hemma, minst en gång i veckan ska vi äta vegetariskt och oftast blir det samma middag. Jag önskar att jag hade fått ny inspiration och denna boken verkar kanon! Tror att jag ska gå och handla fänkål, har länge velat prova det i soppa/gryta men det har inte blivit av….

 3. Linda 16 december, 2014at17:49

  Prenumererar sedan en tid tillbaka på Årstidernas stora mix-låda. Varje vecka fylls kyl och fruktfat med massa nya råvaror. Vi äter mer och mer vegetariskt och lägger stor vikt vid att äta upp allt varje vecka. Dock inte helt lätt att veta vad vi ska göra av allt. Boken skulle verkligen komma väl till pass!

 4. Alexandra 16 december, 2014at18:53

  Idag köpte jag grönkål för första gången, och har gjort grönkålschips. Gott! Planen är att kuppa in vegetariska alternativ på julbordet i år, kanske blir lättare sagt än gjort… Vore kul med ny inspiration genom boken!

 5. Jenny 16 december, 2014at19:59

  Alltså, jag känner att jag måste ändra min kost nu. Inte i vår utan NU. Behöver verkligen inspiration och gärna mer vegetariskt och recept smoothies som inte bara är hallon, mango och yoghurt ;)

 6. Ann-Margrete Clarén 16 december, 2014at20:09

  Fräscht, en liten utmaning för att jag är jag= your mother in love!

 7. Anna A 16 december, 2014at21:35

  Jag har idag lämnat tonåren och fyllt vuxen och tjugo år. Det är dags att, likt grönsaker, växa upp och för första gången köpa mig grönkål. Jag har lärt mig att laga fabulösa ostsoppor, men jag är redo nu. Let’s go green!

 8. Marie 16 december, 2014at21:45

  Jag tycker att det är väldigt roligt att laga mat, men är väldigt dålig på att laga vegetariskt, den största orsaken är nog att vegitarisk mat är ganska okänd för mig.
  Jag vill därför vinna boken för att vidga mina vyer i köket och hitta goda vegetariska recept. :)

 9. Emma Persbo 16 december, 2014at23:50

  nytt år snart och nytt kapitel i livet. Förrutom en sjuherrans massa cykel :-) så förutser jag mer grönt på talriken för mig nästa år. Jag vill äta mera grönt för hälsans skull men även för miljöns skull. Jag tycker det är såå roligt att laga nya spännande rätter. Det ger mig inspiration till annat i livet oxå, precis som träningen.

 10. Sanna 17 december, 2014at01:46

  Vilka otroligt fina julklappar du trollat fram till oss. Soppböcker har jag flera stycken och står uppradade på hyllan där hemma, dels för att det är så otroligt gott, alltid går att variera och tillåter att man får lyxa till det med ett gott knäcke eller bröd till, men också för att det är den perfekta studentmaten, förbereder man den innan har man efter en lång dag mat redan på 5 minuter + att det är en utav de bättre matlåderätterna (här har jag dock fortfarande många emot mig..). Den här soppboken är en nyhet för mig och därför skulle jag bli väldigt glad att låta den få göra sällskap med de andra redan utslitna böckerna i hyllan. Att den också har recept på nya frukost-, mellanmål och ibland lunchkomplementfavoriten smoothies gör ju inte sugen på att vinna den mindre! Att den är helt grön är verkligen också ett plus. då slipper jag själv tänka ut vad jag ska byta ut köttet mot =)

 11. Rebecka 17 december, 2014at07:48

  Jag äter redan mest vegetariskt, men när det kommer till soppor har jag lite svårt att hitta roliga recept. Har några goda soppor som jag alltid kör på, men nu skulle jag behöva lite variation och inspiration så den här boken skulle ju vara helt perfekt!

 12. Sofia 17 december, 2014at08:25

  Sonen 4 år gammal mer eller mindre vägrar kött, lite inspiration vore trevligt. Målsättningen får bli att hitta en ny rött han äter, just nu är det ganska enkelspårigt men han gillar laga mat så en bok med fina bilder vore kanon.

 13. Malin 17 december, 2014at10:03

  Äter idag för lite av Härliga soppor och Smoothie Bowls skulle vilja kickstarta igång med underbara recept som verkligen funkar och kroppen älskar. Tack för en fin blogg!!!!

 14. Frida 17 december, 2014at20:21

  Jag har precis flyttat och börjat märka vad mycket svårare det är att motivera mig att laga glädjefylld och färgsprakande mat när jag äter själv utan sällskap. En ny kokbok skulle ge mig välbehövlig inspiration!

 15. Tess 17 december, 2014at23:22

  Hela familjen älskar soppor. Och jag lagar bara vegetariska. Problemet är att jag har tre som jag kan och som vi går runt på. Inspirationstorkan är ett faktum! Hjälp!

 16. Veronica 18 december, 2014at11:51

  Jag kommer nog äta ännu mer vegetarisk 2015, och det skulle vara kul att vinna denna för lite inspiration bland nya soppor och smoothies.

 17. Pingback:Jag vann – lucka 16! | Healthy Life

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *