23 Comments

 • Jessica Sundberg

  Jag har länge velat testa alla spännande nya produkter som finns ute på marknaden. Har av gammal vana inte vågat men det här ger mig en chans att vidga mina vyer och hitta nya spännande och nyttiga alternativ som gör gott för min kropp och knopp!

 • Linda Assarsson

  Jag vill vinna för jag är såå nyfiken på fröknäcke!! Jag älskar knäckebröd och äter det minst en gång om dagen :)
  Vill baka eget fröknäcke och knastra på det vid köksbordet, med tända ljus, stora kaffekoppen och morgonrock = ett av mina må-bra-recept! Frukost i lugn och ro :)
  Bönpasta skulle jag koka och äta med en smarrig quornfärssås, oj så gott efter ett löppass! Bra mat är ett fint sätt att ta hand om sig själv och det är viktigt för mig :)

 • Camilla S

  Jag vill vinna då jag blivit så dålig på att prioritera och ta hand om migsjälv. Behöver lite hjälp på traven.

 • Hanna

  Detta har vart året då jag äntligen tagit mig tid att lyssna på magen och tagit reda på vilken mat som gör kroppen glad. Tyvärr kom jag fram till att varken mjölkprodukter, gluten, soja eller jordnötter funkar :( En julklapp med risenta produkter skulle därför göra mig glad, inte bara i kropp men också i själ då jag får möjlighet att göra smarriga godsaker och rätter som jag faktiskt kan äta! Goood Jul till mig och min familj och pojkvän liksom :)

 • Eva

  Älskar Risentas myslin! Och fröknäcket gjord av Risentas majsmjöl mm är to die for! Hoppas, hoppas på vinst här :)

 • Susanna

  Åhh perfekt paket för mig att vinna. Då jag gärna vill leva nyttigt och hälsosamt men inte alltid har ekonomin eller min sambo med mig i detta. Om jag vinner är detta ett ypperligt tillfälle att visa sambon att det är värt att lägga några extra kronor på kvalitet och att det är gott!

 • Sara

  Jag har länge sneglat och velat prova på att baka bland annat fröknäcke, så vilken perfekt julklapp till mig. Imorgon tänker jag verkligen unna mig att njuta av en lång och härlig sovmorgon….

 • Zara

  Starta dagen med gröt gjort av chia
  Kan man en bra start på 2015 sia.
  När man i denna luckan glänta
  Kan man få hälsosamma produkter från Risenta!

 • Sanna

  Fortsätter kommentera med hopp om att kanske knipa någon av dina fina julklappar.

  Jag älskar att äta glutenfritt och finns det alternativet när jag äter ute så är det alltid det jag väljer. Har börjat experimentera en hel del hemma och allt jag själv bakar nu för tiden försöker jag göra glutenfritt. Tyvärr tar det lite mer tid när man fortfarande är nybörjare på baka-glutenfritt-fronten och det är lätt att ramla dit och att en vanlig limpa trillar ner i korgen när man handlar, istället för att baka eget. Skulle jag kamma hem den här luckan skulle jag börja experimentera i köket på direkten och både fröknäcke, nötbröd, glutenfria kakor och energibollar skulle hamna i frys och kyl. Långsiktigt skulle det göra att jag blir bättre på glutenfritt och risken att den där limpan hamnar i korgen skulle minska rejält!

 • Anna

  Eftersom jag oftast rör mig på en skala från “helt okej” till “fantastisk”, så tycker jag att min kropp förtjänar goda råvaror från Risenta. Och när jag i undantagsfall befinner mig på “usel” och “ovärd”, så kanske jag i alla fall kan trösta mig med att en gång vann jag ett pris och det var skitbra grejer från Risenta.

 • Sofia

  För att kag är värd det

 • Frida Wallström

  Jag skulle hemskt gärna vilja vinna denna lucka eftersom jag är en sådan succer för risenta. Älskar att expirementera med deras produkter, för nya godsaker och bröd, men de är ju tyvärr inte de billigaste.
  Därför skulle en vinst av denna lucka vara en ultimat julklapp!

  Tusen tack för en världsfin blogg ❤️

 • Wilma

  Jag är med!
  Visst behövs väl lite chia-styrka och superprodukter från risenta för att hålla kroppen på topp nu när det närmar sig jul och matutbudet blir mindre och mindre näringsrikt och mer och mer sockerrikt.

 • Jeanette

  Åh – det här vill jag jättegärna vinna! Jag försöker undvika mjöl och då är risentas pasta och fröknäcke perfekt och de är så himla goda!

 • Malin

  Jag hoppas att jag vinner bara för att denna dag ska få fortsätta vara så solkenstoppen som den varit hela dagen. Första terminen på högskolan avklarad, efter år av velande om rätt utbildning. Stoltheten jag bär inom mig vet inga gränser! Jag älskar ju såklart många av Risentas produkter och använder de dagligen dessutom. May the power and strength be with you!

 • Tess

  jag älskar frön! kan leva på det! Så vinn vinn vinn tänker jag! Imorgon ska jag tycka extra mycket om mig själv. För jag tänkte ut och springa när jag vaknar :)

 • Sofi n

  Fick just diagnos på att jag är glutenintolerant. Efter många om och men och en del ont i magen är det nu fastställt. Jag är helt ny i glutenfria världen och skulle gärna få lite hjälp på traven med detta kit att starta med!

 • Rebecka

  Bönpasta har jag velat testa hur länge som helst, men jag tycker mig liksom inte riktigt ha råd att köpa det, så den här vinsten skulle ju vara helt perfekt! Och lite chiafrön och andra spännande saker tackar man ju heller aldrig nej till! :)

 • Tina

  Helt underbara produkter från Ristenta. Jag använder en del produkter därifrån o hade gärna använt ännu fler!
  Faktiskt så tycker jag om mig väldigt mycket hela tiden….:-)

 • Karin A

  Jag vill vinna för att jag har ett recept på fröknäcke som är exceptionellt gott & enkelt!
  Fröknäcke/snacks (två plåtar) Glutenfritt

  2 dl Majsmjöl
  ½ dl Linfrö
  ½ dl Sesamfrö
  1 dl Solrosfrö
  1 dl Pumpafrö
  ½ dl Olivolja
  2 ½ dl kokande vatten
  1 kryddmått ”vanligt”salt (i blandningen)
  Lite flingsalt

  Blanda de torra ingredienserna (utom flingsaltet).
  Häll i olivolja – blanda (använd vanlig sked), Häll på det kokta vattnet – blanda.
  Lägg hälften av blandningen på siliconduk/bakplåtspapper på bakplåten.
  Lägg ytterligare en duk på och pressa blandningen från mitten och ut mot kanterna så att den täcker hela plåten. Tag bort den övre duken och gör likadant med den andra plåten.
  Strö över flingsalt och sätt in båda plåtarna i ugnen.
  Grädda i varmluft (båda plåtarna samtidigt) 150 C i en timma.

 • Emma W

  Jaaaa! Vilken perfekt present, till sig själv eller någon man tycker om!

 • Anna A

  Jag önskar vinna produkter från Risenta för de ger så mycket frö(jd) och magen bön(ar) efter fler glutenfria alternativ! Jag uppskattar så mycket att få baka, laga mat och hitta på nya recept med råvaror som är pålitliga och hälsosamma!

 • Ailin

  Gillar hälsosam mat som är god t ex bönpasta. Risenta har så mycket mer nu än på 80-talet då jag var barn och älskade sesamkakorna som godis. Jag skulle vilja prova allt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us