LUCKA 20

Dan före dan, före dan, före dan, före dan. Kollar man min insta (@jessicaclaren) så ser man en dag från dagens distanspass på cross. I ett vintrigt Hellas med istäckta grusvägar. OCH med solsken. Kändes som hela själen hjulade.

Jag hade “glömt” att torka av kedjan efter jag oljat den och kom hem med en svart sak. Tänkte också att mina vinterdojor skulle räcka men ångrade efter någon timme att jag inte hade skoöverdrag också.

Hur som – solsken – glasögon. I dagens lucka ligger inte bara 1 par utan 2 par Oakley brillor med specialdesign av mig och Jesper (mest Jesper) på Oakley! Samma modell som jag har nedan men med en massa andra härliga färger.

För att vinna så ge mig en motivering i kommentarerna och inlänka gärna till luckan (men SÅ klart inte ett måste alls).

 

[insert]5-juni-3[/insert]
[insert]5-juni-9 [/insert]

[insert]5-juni-7[/insert]

[insert]5-juni-5[/insert]

[insert]5-juni-1 copy[/insert]

41 Comments

 1. Marte Lise Furuberg 20 december, 2014at20:38

  Vær deg selv , det er du best på ❤️ Kram
  Hadde vært kjekt med er par oakleys

 2. jonas l 20 december, 2014at20:43

  Riktigt gött väder idag, hade velat vara med och cyklat :) Cyklar alldeles för lite för mitt eget välbefinnande.

  Hade gärna fått ett par nya Oakley, mina börjar bli gamla och Oakley är både bäst och snyggast som du så bra visar :) Räcker med ett par bågar :)

 3. Linda 20 december, 2014at20:48

  Skulle vara så galet kul å glida runt på snyggaste cykeln med snygga, snabba glasögon!!

 4. Jessica Sundberg 20 december, 2014at20:53

  Men gudars så snygga!!!!!!!!!! Skulle vara perfekta i sommar när jag förhoppningsvis äntligen står på startlinjen till Vätternrundan eller tjejvarianten. Eller egentligen lika snygga på när jag cyklar till och från jobbet. Men en liten dröm att få cykla någon av vätternrundorna har jag och kanske skulle jag bli en bättre och smartare cyklist om jag hade snygga glajjor på :-) !!! Fast det bästa är ju att de skyddar mot både sol och insikter – snygg är jag väl ändå (om inte annat så är jag det på insidan!!!!!)!!!

 5. Malin Stensson 20 december, 2014at21:01

  Så galet snygga glasögon!
  Hade velat vinna dessa som en julklapp till min grymma sambo och nyblivna pappa som ska ge sig på Vätternrundan för första gången nästa år – då behöver man något extra i startledet :)
  Han gör dessutom så otroligt mycket för oss här hemma och för alla runt omkring honom, att han är värd allt och mer därtill <3

 6. Camilla 20 december, 2014at21:02

  Hooo hoo hoooooo!
  Jessica aka tomten, jag körde bort mina Oakleys på Lida Loop, och har efteråt inte haft råd att köpa nya :-(
  I vår och sommar blir det många och långa dagar i (förhoppningsvis) sol, både här i norr och längre söderut. Vore en dröm att få skydda ögonen med ett par Oakleys designade av just dig!

 7. Linda Assarsson 20 december, 2014at21:14

  Vill vinna så jag och sambon har dem när vi kör Vätternrundan tsm i sommar :)

 8. Robert Andersson 20 december, 2014at21:26

  Varför vill jag vinna dessa för att som småbarns förälder samt cyklist på motions nivå å motions triathlet skulle det sitta som en smäck med dessa samt ett litet mindre hål i ekonomin så kommer ja bära dom med stolthet

 9. Jonas 20 december, 2014at21:33

  jag o frugan är aldrig snabbast men med oakleys på näsan kan vi ialla fall vara snygga

 10. Robert Andersson 20 december, 2014at21:33

  skulle sitta som en smäck på mig då jag skall försöka swisha fram i triathlon tävlingar till sommaren om detta går i hamn som ensamstående 2 barnaögat så skulle detta vara bästa julklappen till mig på ett par år :-)

 11. Sofia 20 december, 2014at21:46

  Med bara solstrålar både som vänner och familj så blir det väl ljust ibland.

 12. Ingrid 20 december, 2014at21:46

  Jag önskar mig dessa i julklapp för att jag haft för mycket roligt med mina gamla glasögon. Det vill säga trillat omkull i lera, hamnat i diken, kört för långa distanspass.. Det gör ont att byta ut de gamla, vi har ju en tight relation tillsammans. Men för min egen komforts och säkerhets skull så skulle ett par oakley vara den bästa julklappen.

 13. Veronica Eade 20 december, 2014at22:00

  Schyssta brillor till både väg och skog
  Trots att jag av solens strålar inte kan få nog
  För de skyddar ju också mot småkryp och pinnar
  Så snygga att jag vill ha dem även när jag spinnar
  Fast nörden i mig får snällt vänta ett par da’r
  Kan de kanske få följa med mig till Playitas när jag drar?

 14. Jessica Edqvist 20 december, 2014at22:02

  Såg helt fantastiskt ut på din tur på cykeln idag! Mina cykel glajjor måste nog begravas o ersättas av ett par nya då dels min lille hund har gnagat på bågen samt jag som höggravid råkar trampa på dem så de knäktes!
  God Jul fina! ♡

 15. Kristi 20 december, 2014at22:05

  Förra året på Vätternrundan lossnade linsen på mina glasögon. Var tvungen att stanna släppa klungan, stanna, cykla tillbaka och hitta linsen. För att undvika samma sak nästa år vore grymt att ha dessa fina brillor med mig.
  Hoppas hoppas!!! Har varit rätt snäll iår.

 16. Frida 20 december, 2014at22:06

  Ett par Oakley vore verkligen ett fräckt och välbehövligt tillskott i mitt liv nu. Efter 14 månaders sjukskrivning pga utmattningssyndrom ska jag snart börja kämpa mig tillbaka in i arbetslivet, och träningen. Ett par Oakley på näsan kan göra tillvaron lite gladare. Skydd mot det skadliga som kommer utifrån. Och för att det är som Docent Död sjunger, “Bakom mina solglasögon kan jag va’ mig själv. Allting blir så vackert genom, genom mina solglasögon, är ljuset alltid gult.” Det behöver jag verkligen nu!

 17. Isa 20 december, 2014at22:38

  Åh jisses jisses!! Motivering… Motivering..de där alltså måste måste vinna. Ok ärlighet funkar alltid bäst. Så, 2015 är målet att bli lite modigare. Jag är lite bekväm och oxå feg. Det var mer “akta dig” än “köööör” som barn om man säger så. En tjejklassikern blev steg ett och nu är det isa 2.0 so. Gäller. Samma tjej för jag gillar henne men snegla mer åt den svarta pisten och ge den ett försök och våga mig på det där med mountainbike! Jag vill ju men.. Ja jag kan klämma fram 1000 men! Så, ja du fattar jag behöver ett par brillor..varför? Jo dels för att gömma mig bakomvarande jag är skraj men även att ge mig styrka, känner man sig stark är MA stark! Ett par brillor med din karma! Hoppas!!! God Jul!! // isa

 18. Christine 20 december, 2014at22:39

  Avklarade en svensk klassiker förra året. Är fortfarande nöjd och väldigt stolt. Köpte min mtb för knappt ett år sedan och fortsätter min stora utmaning- att alltid våga cykla nya lopp, vara ute i alla väder!
  Jag mår som allra bästa i skogen med mina likasinnade. Och det som skulle toppa mina kommande lopp och cykelturer är ett par råcoola brillor från Oakleys, som inte bara är toksnygga, utan ser även väldigt snabba ut!
  //Christine

 19. Maria 20 december, 2014at22:55

  Så här i jultider vore det en perfekt julklapp till vår 15 åriga dotter som trots en motig tävlingssäsong med krascher, punkteringar mm och stulna cyklar fortfarande vill fortsätta satsa på cykel. De flesta ungdomar brukar ju lägga av vid den här åldern och det trodde vi också efter de här motgångarna men så fel vi hade :)

 20. Tess 20 december, 2014at22:56

  Jisses vad snygga! Och jag älskar färg, bara det! Jag blev sugen på att köra ett race imorgon, får nog bli det. Behövs! Tack för inspon :)
  Motiveringen då, förutom att jag gillar färg. Jag älskar att köra i vinterljus, eller vår/sommar-morgnar. Det vill säga när solen står lågt. Med dessa på näsan hade det ju blivit ren njutning!

 21. Emma Persbo 20 december, 2014at23:01

  Med planerad start i lidingö mtb, vätternrundan och tjejvättern samt en massa skojsig cykelträning så kommer det behövas bra glas på näsan. Och dessa var ju asfina! men ett par skulle jag ge bort till min allra bästa vän som varit borta från cyklingen ett tag och som kan behöva en liten present. Bättre vän får man leta efter och hon är verkligen värd det bästa!

 22. Lisa 20 december, 2014at23:25

  Idag satt dubbdäcken på, solen sken och jag fick köra små, smala stigar i full fart igen. Gott för kropp och själ! Tänkte faktiskt under passet återigen på det här med brillor. Jag plågas en del av att det stänker skräp i linserna men har inte hittat de perfekt glasögonen ännu. Kanske dags för ett par nya? Vore kul att testa ett par så fina. Goooo jul! :-)

 23. Eva 20 december, 2014at23:33

  Motivering:
  1) I love Oakley
  2) I love Oakley
  3) I love Oakley
  4) tappade mina Oakleys i vattnet när jag föll in vid SUP övning och behöver nya av de snyggaste som finns

 24. Maria 21 december, 2014at07:22

  Jag började cykelpendla till jobbet i somras, och har nu anmält mig till Tjejvättern, så jag tänkte satsa hårt på cyklingen i vår. Dessa glasögon skulle ju sitta som en smäck då :)

 25. Carolin 21 december, 2014at08:20

  Jag måste skaffa mig ett par vettiga glasögon inför alla cykeläventyr 2015, just nu kör jag med ett par med solglas, som inte är utbytbara, och det funkar inte alltid så optimalt… och dessa var ju dessutom grymt snygga! Vill ha! :D

 26. Nicke 21 december, 2014at09:56

  Jag använder i dag vanliga skyddsglasögon när jag cyklar och åker längdskidor som tyvärr ofta immar igen och har dålig passform. Mina vänner kör oakley och rudy och lovordar dom stort, skulle bli jätteglad om jag blev vinnare av ett par oakley.

 27. Christian 21 december, 2014at11:13

  Hittade din fina sida nu på morgonen. Så här dagarna före jul hoppas man ju att tomten kommer med någonting lite innan dopparedagen. Det finns många fina kommentarer på varför just de ska vinna så jag bjuder på ett julrim istället. Tack och hoppas på tur. Väl mött på någon startlinje kommande säsong :)

  En trevlig bekantskap var denna sida
  Här kan man läsa, minnas och planer smida
  Snart är vi igång med nästa säsong
  hoppas att den blir bra och minst lika lång
  Jessica Claren är snäll som två
  Hoppas jag dessa Oakley kan få :)

  lycka till med din kommande säsong

  Hälsningar,
  Christian

 28. Anna . P 21 december, 2014at11:28

  Med hänvisning till förra luckan där jag just nämnde att glajjor ligger högt upp på listan över cykelrelaterade inköp som måste göras inför våren, så känns ju den här luckan klockren! Jag har inga snabba glajjor, men däremot har jag ifta småkryp i ögonen… Måste måste inflrskaffa nya! Hade ju varit grymt att ha ett par snygga och schyssta som en vunnit här…

 29. Mikaela H 21 december, 2014at12:19

  Lucka 20
  Ååååh! såg att jag missade luckan igår och chansar med att slänga in en kommentar!!
  En lucka som VERKLIGEN passar mig, älskar verkligen dessa brillor men har aldrig fått äran att äga ett par egna.. Har ett par cykelbrillor som jag älskar just nu men som har gått sönder, jag har limmat och försökt få ihop dom igen, men efter ett antal lagningar ger jag upp. Just nu önskar jag mig av tomten ett par nya så jag kan slippa få vinden, grenar i ögonen.

  /mikaela :)

 30. Cilla 21 december, 2014at12:28

  Supersnygga! Skulle verkligen behöva nya glasögon som förhoppningsvis lockar fram solen i Växjö, så jag kan ta många härliga rundor på cykeln under 2015. Fortsätt inspirera och vara du!

 31. Alva 21 december, 2014at13:02

  Har med åren använt rudy project, bollé och samt blitz alla har fungerat helt ok men slitit ut dom alla så vore spännande att få testa ett par Oakley och se vad dom går för.

 32. Amira 21 december, 2014at13:08

  Verkar som du haft en toppen dag ute i Hellas:-) Vilka fab brillor som finns i luckan! Har noterat att kvalitén på mina nuvarande glasögon kanske inte är den bästa. Ä

 33. Amira 21 december, 2014at13:13

  .. fortsättning följer. Älskar designen! Det verkar vara ett lyckat samarbete Oakley gjort! Ha det bäst! Kram Amira

 34. AktivaDagar 21 december, 2014at13:37

  Nu när jag ska släpa med maken och 13-åriga twinsen på Cykelvasan 45 skulle förstås dessa sitta perfekt på mig :) eller på någon av dem…

 35. Rickard Tiger 21 december, 2014at15:04

  Eftersom mina småänglar(barn) brytit av mina brillor så måste jag ha nya, och vad skulle då passa bättre än ett par oakley? :)

 36. Alexandra 21 december, 2014at18:21

  Så snygga dessa brillor är! Skulle så gärna vilja vinna ett par så att jag både ser bra ut och ser bra under 2015 års cykelsäsong då jag ska cykla mer än någonsin!

 37. Feifei 21 december, 2014at20:12

  Tack för din fina blogg Jessica och jättekul att ses på She rides-eventet hos Specialized sist! Har precis kommit tillbaka från min längsta tur hittills på min nya cykel (fyra mil – inte så mycket för erfarna cyklister men mycket för mig =)) och skuttar runt mentalt på små glädjemoln. Det var en fantastiskt solig dag idag, och när jag tittade ut över vattnet vid Ekerö insåg jag att jag faktiskt aldrig har ägt ett par riktiga solglasögon – än mindre sportiga sådana! Nu när budgeten har maxats av cykelköpet skulle jag bli oerhört glad för ett par glasögon som absolut är snygga, men viktigast av allt, skyddar mina ögon när jag trappar upp min cykelträning i vår.

 38. Maria 21 december, 2014at20:38

  Världen kommer alltid i ett bättre ljus om man ser den genom ett par Oakleys!

 39. Emma W 21 december, 2014at21:34

  Vinner jag dessa så ska min pappa få dem! Han och jag har kört måååånga mil tillsammans på våra cyklar, och kanske är det hans förtjänst att jag är cykelnörd då han släpade ut mej redan som 4åring på några mil runt en sjö… ❤️

 40. Isabelle 22 december, 2014at09:41

  Åh vad jag behöver ett par glasögon. Tappade bort mina förra på en stökig cykeltur där jag fick bära cykeln och satte då glasögonen på hjälmen. När jag kom ur snåren så hade jag tappat dom. Har inte hittat några som passar sen dess förutom oakley. Men dom är så dyra så jag har inte kommit mig för att köpa några. Cyklat med skyddsglasögon från jobbet sen dess. Inte alls kul. =( Hade varit så fint att vinna dessa =) Hoppas hoppas. Snälla tomten jag har varit så snäll under året.

 41. Märta 24 december, 2014at23:55

  Wow såna cykelbrillor vill jag också ha! Inte för att nån kommer att se mig i dem, det är sällan man möter nån i skogen här hemmaomkring, men man kan ju cykla omkring och sprätta lera och känna sig snygg på egen hand :-)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *