Idag var årets kortaste dag, men det kändes typ som något slags rekord i soltimma denna hösten. Temperaturen hade droppat några grader sedan igår och låg strax under noll.

Jag hade 3 timmar distans idag på schemat och lockade med Jonas. Om det var halt igår, var det galet halt idag. Jag glömde av en sväng att vi satt på varsin cross och vek av mot Sörmlandsleden och där i en nedförsbacke var det isgata och jag kanade och slog mig rätt ordentligt. Då hade jag mest ont i tummen och handen, nu i efterhand ömmar typ hela benet. Nåja – inget som förmodligen är allvarligare skadat.

Vi fortsatte vår solskenstur och när jag vek av hemåt – välsignade jag mina skoöverdrag som ändå lyckades skruva upp temperaturen runt fötterna sedan igår.

Nu till lucka 21 – bakom den finns ett 1080-test med VLhalsa – som garanterat kommer hitta dina svaga och starka sidor och ge dig verktyg att jobba med för en mer hållbar och skadefri kropp.

För att vinna ge en strålande motivering och gärna inlänk så blir jag och bloggen lycklig. Men inget måste, så klart.

 

[insert]jonas[/insert]

Jonas. Och pepparkakor.

[insert]1080[/insert]


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center