Lucka 24

… (och 22 & 23). Den här luckan är speciell. På många sätt. Speciell som du och det finns MASSOR av Nike prylar bakom den för att fira just det, kika nedan.

Du är fantastisk. Du är unik. Du är den bästa versionen av dig själv – alla dagar med de förutsättningar du har. Res på dig, stå stolt . Just idag är det den bästa julklappen du kan få. Linda in och linda om dig själv med snälla, omtänksamma tankar om dig själv. Ta långa djupa andetag. Stick ut huvudet utanför dörren och fyll bröstkorgen. Våga lyssna på dina hjärtslag en stund. Var tacksam att du är du och inte någon annan. Jag är glad att du är just du. Att du finns och är här precis så som du är. Tack.

 

I julklappssäcken från mig och Nike hittar ni allt det här:

Avant Move Capri, Legend Running Tights, Nike Woven Bliss Zip-Through, The Nike Tee, Nike pro shorts, Nike Elite Compression socks, Nike Studio Kit Bag, Nike Elite Lightway Socks, Nike G87 Tank, Nike Dri-Fit Cushioned socks, Nike Pro Tights, Nike Elite Cushioned Socks (crossfitstrumpa), Nike Indy Bra, Nike Karst Cascade Tote, Nike Legend Track Women Sports Bag.

För att vinna – kommentera med storlek och om du vill vad du helst vinner.

Träna

… idag om du hinner. Hinner du inte. Stressa inte över det. Vet du inte vad du ska köra – du hittar snabba pass i N+TC appen. Har du tid gör något lugnt och mjukt för själen.

 

godjul-2

Total
0
Shares
Comments 103
 1. Fin text! Blir ingen träning för mig idag, och jag försöker hitta lugnet i det. Lugnet i att bara strosa runt, sitta i soffan och göra ett korsord och slå ett öga på granen då och då. Jag hade gärna vunnit ett par tights i storlek S, antingen legend running tights eller pro tights. God jul!

 2. Legend Running Tights i storlek M. Det skulle vara ett fint sällskap på mina promenader i vinter :)
  God Jul !

 3. Hej!

  Själv hittade jag tiden att springa 13 km, och det var ett extra fint pass för jag fick sällskap av min kille och solen sken. Än en gång blev jag påmind om att vara tacksam för alla pass som blir av och går bra, istället för att stressas av utebliven träning och småskavanker.

  Helst vinner jag något som passar för löpning. Storlek S.

  God Jul!

 4. Lugna rörelser och ett dopp i grytan/sjön! Vi har valt att göra julen kravlös och lugnet är här.
  Ziptröjan (älskar den!) G87 tank, sportsbag står högt upp på min önskelista.strl s
  Önskar dig en stämningsfull jul!

 5. God jul Jessica❤️Tack för att du inspirerar!
  Önskar mig så
  Något av dessa två
  Legend Running Tights, medium 38/40
  Nike Legend Track Women Sports Bag
  Då skulle jag bli glad
  Och träna nästan varje dag✨

  Hoppas du får en fin jul
  Kram Sara

 6. Jag körde ett tabatapass med min fina lillasyster. Kort, jobbigt och fyllt av skratt!
  Jag önskar mig nike pro tights eller shorts strl L.
  God jul fina Jessica!

 7. Vi firar alltid jul lite annorlunda, så de that blivit 1,5 mil skidåkning och nu väntar italiensk buffé. Men det är precis så vi vill ha det :) Jag har storlek S och vinner gärna vad som!

 8. Nike Woven Bliss Zip-Through i stl L eller
  Legend Running Tights till mig 175 cm lång. (M eller L?)
  Önskar dig åter igen en magisk jul och önskar att kunna träna med dig något pass under 2016 när jag är i Stockholm. Kramar!?❤️

 9. Du inspirerar så bra med tankar, tips och motivation genom det du skriver. Jag önskar mig något i storlek S om jag vinner någonting ur julklappssäcken, där alla olika julklappar är både användbara och skulle göra mig glad. Mina 3 favoriter är Nike Elite Compression socks, Nike Pro Tights eller Nike Legend Track Women Sports Bag. God Jul Jessica!

 10. Skönt att hinna springa en mil med pappan på julafton. Helst vinner jag Nike Avant Move Capri (storlek S) till mina Sh’bam pass eller Nike Running Tights (storlek M) till mina löprundor. God jul!

 11. Önskar dig en god jul Jessica! Jag har str M och hoppas jag vinner ett par shorts eller tights. Har som mål att våga träna i shorts under 2016, men än har jag inte ens vågat köpa på mig några! Men vad löjligt iäntligen haha…

  God jul önskar jag dig<3

 12. God Jul Jessica!! Om jag fick önska mig något ut julklappssäcken skulle det vara ett par legend running tights, bara för att löpning är så rogivande och befriande. Strl L. Ha en fin helg :)

 13. Wow vilken prispott! Jag kan ju inte annat än att kika in på din blogg här på självaste julafton och önska god jul. Idag blev det en härlig löptur med familjen. Jag hade önskat att få vinna härliga Nike-prylar till mina två goa döttrar vilka jag ser som mina bästa vänner. Du är en stor inspiratör till oss alla tre! Döttrarna har storlek XS. Ha nu en riktigt god jul Jessica! Njut!

 14. Julen ska ju vara fylld av överraskningar, så vad som helst. Och om det krävs en storlek så M.

  Annars velade jag länge mellan en julaftonstabata på gymmet eller yoga hemma i hallen. Det är alltid bra stämning på gymmet, men det bryter lite julkänslan att gå dit, så i slutändan valde jag att yoga för en av mina favoritlärare online, Pradeep Teotia. Ett härligt 90 minuters Vinyasa Flow följt av ett långt julaftonsbad med lavendelskum. Sedan var jag redo att ta mig an julbordet och allt annat som hör julen till!

  Hoppas du har en riktigt fin jul i ert nya hus!

 15. Själv jobbar jag i kväll men har firat med släkt o vänner hela dagen. Började med utebad o bastu…härligt!! Många fina prylar så svårt att välja men en ny sportbag hade inte varit fel. Ha en fortsatt trevlig julhelg!!

 16. Tack för fin text!
  Idag hann jag äntligen springa 15 km.
  Jag vinner gärna vad som helst i stl S.
  God jul!

 17. Åh! Vilken gottepåse… Kan tänka mig vad som helst i storlek M, barnet i mig tycker att det suger att föräldrarna inte tycker vi ska ha julklappar mera… I-landsproblem jag veeeet, men det stör mig ändå ;-) puss & god jul!

 18. Tack för dina ärliga & härliga ord ? Jag vinner gärna ett par tights i storl 38. Kram & God Jul

 19. Blev intervaller på löpbandet i morse och lek i gymmet efteråt. Det vill säga övade på handstående, hopprep och hänga i stänger. Nu blir det långsamma hundpromenader i några dagar och bättre än så kan man knappt ha det!
  En Nike Woven Bliss Zip-Through i storlek L vore fantastiskt att vinna.
  God helg!

 20. Idag tog jag en härligt, lugn barnvagnspromenad i solen.
  Om jag vinner vill jag bli överraskad. Stl L el. Stl 7
  God Jul ❤️

 21. Storlek S men en nike legend track womens sports bag skulle ju vara en jättefin present och passa lagom till när jag kan börja trappa upp träningen igen efter influensan som avhåller mig från träning nu.
  God jul!

 22. God jul fina, inspirerande Jessica! Och tack för en helt fantastisk julkalender på alla sätt och vis!
  Nike Legend Running Tights (strl S), Nike Pro Tights (strl S), Nike Indy Bra (strl M) och Nike G87 Tank (strl M) står överst på min önskelista! Men vilken vinst som helst skulle göra mig glad såklart.

 23. God Jul och tack för december månads härligt boostande inlägg! Jag började julafton med fjälltur på skidor, alldeles ljuvligt!
  Jag skulle bli lycklig över vad som helst, men ett par tights i stl M eller kompressionsstrumpor i 38 skulle ge extra löparglädje. :)

 24. I det kommande året vill jag försöka;
  Min vardagsmotion ätt riktigt öka.

  Ibland när motivationen är dålig;
  Skulle denna göra träningen tålig.

  Om min dröm att vinna kunde uppfyllas;
  Skulle hela min vardag förgyllas.

  Nike Indy Bra i storlek M tack och god jul :)

 25. God jul fina Jessica!
  Om jag har turen på min sida önskar jag mig elite compression socks/pro shorts/elite lightway socks. Strl. M på shorts, 36-38 på strumpor. Kram :)

 26. Vet du, idag blev det en julaftonsjogg – första joggen på länge, första efter hjärtingreppet o första i blekt solsken. Tacksam för mycket! En träningsväska skulle vara helt magiskt bra nu när jag börjar min PT-utbildning i februari, inser att jag inte har någon o inte kom tomten med nån heller. .. :) God Jul o kram, bästa Jessica!!

 27. Wooah, legend running tights (m) skulle vara en fin julklapp då jag råkat ramla med häst/cykel och därmed nu har hål på BÅDA (!) mina fina nike-löptights. Och vinner jag lovar jag att de ska slippa risker från både MTB och vilda hästar. ;)

  Idag mysjoggade jag i mörkret med hunden som uppladdning inför låååånga bussresan ner till älskade alperna. Lekfullt, glatt och busigt!

  GOD JUL TILL HELA FAMILJEN!

 28. God jul fina du. Hoppas du haft en mysig och fin dag.
  Julafton är en vilodag för mig efter alldeles för mkt jobb i december, så jag har njutit av vila och umgänge med familjen. Men mina underbara brorsöner såg till att jag fick leka och röra på mig<3
  Gillar överraskningar:) men storlek s och i shorts stolek m
  kram

 29. God jul Jessica. Jeg håper du har hatt en fin julaften med dine kära og at dagene som er igjen av dette året blir precis som du vil :).
  Legend Running Tights i strl. L skulle passe perfekt. Jeg behöver virkelig en puff ut i löpsporet. Klemmer til dere alle.

 30. Efter dryga 5 kilometer på det halkiga elljusspåret (läs: skridskois) med praktvurpa trots terrängskor och morgondagens belöning i form av ett saftigt blåmärke skulle jag verkligen önska mig ett par Legend Running Tights i storlek XS.
  Tack för en fantastiskt peppande och motiverande julkalender!

 31. Tack för en fantastisk kalender där tipsen varit lika fantastisk som vinsterna. Jag önskar mig ett par tights eller en väska, vilken sort var svårt att bestämma sig för, alla var lika fina. Storlek small! ♡

 32. Jag började julaftonen med en halvtimme snäll yoga, vilket kändes precis lagom idag. Har som mål att ta mig tid att yoga varje dag under jul ledigheten, om så bara för 5 min. Har hittills hållit det! Skulle vara så fint att fira med något ur din härliga julklappssäck, vad som i strl S egentligen, svårt att välja ur en sån härlig hög (men har ett lite extra gott öga till Indy bra!)

  God Jul-kram till dig som sprider sån glädje här!

 33. Nike Woven Bliss Zip-Through eller tights. Eller precis vad som helat. Tack för dina peppande inlägg! Storlek m om jag har tur.

 34. God jul! Idag blev det två sköna promenader och tre minuter av rehabövningar för skuldrorna. En lugn och avslappnad julafton har jag njutit av! Jag önskar mig mest en Nike indie bra och annars ett par running tights. Storlek M eller 75 C.

 35. God Jul och tack för en bra julkalender med alltid så viktiga budskap. Jag tycker Nike Woven Bliss Zip-Through verkar vara toppen, och har storlek S.

 36. Det blev en helt träningsfri julafton, men vad gör det när jag har 364 andra dagar att välja träning på om året?!
  Om jag vinner så är jag så sugen på en väska. Är i stort behov av en ny träningsväska. I övrigt är jag oftast M upptill, L nedtill och 39 på fötterna… God Jul!

 37. Nike women legend Sport bag önskar jag

  Fast glad för allt o önskar dig en fantastisk fortsättning på julen ☺

 38. God Jul ❤️ Cykling hem till julfirandet idag. En träningsbag står på önskelistan.. Kram!

 39. I går fick jag en underbar julklapp! Jag som älskar att springa fick med mig min man på en runda medan barnen gjorde frukost, kan det bli bättre?! Jag vinner gärna något som har med löpning att göra, men blir glad för allt! Strl S o 39. Vilken härlig kalender vi blivit bortskämda med!

 40. Körde en teamwood med dottern nu på morgonen . Hon kämpade sig upp för att köra med mig, så hoppas jag kan vinna legend thigts strl S eller eller några andra tights till henne

 41. Så fint! En värdefull och viktig text. Idag blir det tid ute med barnen och andas skog och lugn. Gillar Nike pro shorts i S.

 42. Drömmen! Hålmer tummarna för Nike Elite Compression socks strl 37 eller tights strl S?

 43. För att låta klyschig, så spelar det ingen roll. Fina saker alltihop!
  Men om jag får välja en sak måste det nog bli ett par Nike Elite Compression socks. Strl 40

  På övriga plagg strl M.

  God fortsättning!
  Kram M

 44. Glömde skriva storlek… En medium passar nog mig :-) Håller tummen! God fortsättning!

 45. GOD JUL! Vinner helst en nike studio kit bag, just nu använder jag en plastpåse till mina produkter i gymväskan och en uppgradering hade varit fint :)

 46. Tack för en fantastisk julkalender- en riktig glädjespridare! Storlek M och 39, Nike Pro Tights hade jag gärna vunnit! God jul

 47. Förkylning sätter ibland stopp för träningen och då passar en promenad fint :) Nike Elite Compression socks strl 38.

 48. Glad och god jul fina! ?
  Tyvärr ingen julträning men försöker att inte deppa för mycket över det. Många andra fina dagar att rasta lungor och muskler på. Nike Woven Bliss Zip-Through, Running tights eller väska i strl M.
  ?

 49. Ett par löpartajts till utepassen och ett par capri inne hade varit finemang. Storlek S.

 50. Hoppas du har en härlig jul och njuter till fullo. En ny träningsväska skulle jag gärna ta i julklapp. Kram

 51. Helst vill vinna nya Legend Running Tights, storlek L. Eller Nike Woven Bliss Zip-Through, storlek M. Fast en snygg träningsväska skulle väl heller inte sitta riktigt illa.

 52. God jul och Gott nytt år Jessica! Det är kul och spännande att få titta in i ert nya hem. Ni verkar ha hittat ett riktigt drömhus!

  Vad jag helst vinner? Skulle bli så himla glad för vilket som! Min storlek är M.

 53. God jul fina Jessica och hoppas ni fick en avkopplande ledighet! Storlek 38/M och jättegärna ett par träningstights, då mina börjar bli väldigt urtvättade =)

 54. God fortsättning på dig! Jag har helt kopplat av från att läsa bloggar sedan jul, blev så och det är skönt att bara göra vad jag vill. Ingen stress, bara ta dagen som den kommer. Nike Pro Tights eller Legend running tights är inte fel, strl M.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Redigera landskap

Redigera landskap

Jag, Sara och Emmi kör sista delen i vår fotoskola

Next
Inredningsdetaljer

Inredningsdetaljer

Vi börjar glänta på dörren hem – mitt i julkaoset

You May Also Like