19 Comments

 1. Anna 3 december, 2014at15:33

  Jag tror både på mig själv och min omgivning! Därför skulle jag vilja att Stina Lindell vann en startplats till Lidingö MBT. Stina har cyklat i Italien med sin monstercykel och blev sjukt besviken när hon körde i Hammarbybacken, hon tyckte att den var på tok för kort och inte så brant.

  Eftersom jag har sprungit Lidingöloppet så vet jag att banan både är lång och innehåller branta backar (både upp och ner) Därför tror jag att det här skulle passa Stina perfekt! (Att hon dessutom fyller år på nyårsafton gör ju att det här kunde bli en fin födelsedagspresent)

  Självklart kommer jag att bidra med pepp och hejjarklack! ;)

 2. Cicci 3 december, 2014at15:56

  Åh, vilken lucka!

  Älskar min racer men har efter att ha testat downhill längtat ut i skogen. Fick en mountainbike (eller ett kort med ett löfte om) i 30årspresent i slutet av sommaren men har inte riktigt tagit steget och inkasserat presenten. För många val, för lite kunskap, för få att cykla med och hösten som kom…

  En start i Lidingö MTB skulle ju definitivt få fart på mig och min MTB-karriär. Med pepp, hejarklack och mycket träning kommer säkert en nybörjare som jag runt också.

 3. Sofia 3 december, 2014at16:31

  Åh, finfin julklapp! Den vill jag vinna och bli populär!

 4. Emma 3 december, 2014at17:14

  härligt pris!, jag har redan en plats så denna skulle jag donera till en god vän som verkligen förtjänar att få en rolig och inspirerande present .

 5. Eva 3 december, 2014at17:30

  Jag vill ha revansch på årets lopp som var mitt första någonsin inom MTB! Nu vet jag vad som väntar, nu vill jag äga de backarna jag var feg vid :)

 6. Linda Assarsson 3 december, 2014at18:33

  Haha, detta vore så galet så det vore typiskt mig :P
  Ska cykla Vättern för första gången i sommar & har sprungit Lidingöloppet..
  Att cykla detta..galet & tokigt & helt störtspännande ;)

 7. Cilla 3 december, 2014at19:26

  Åh, det här vill jag verkligen vinna! En rookie på cykel som hade hoppats få köra Cykelvasan 2015 men inte hade tur i lottningen. Nu hoppas jag på bättre tur här! Älskar att hoppa upp på min mtb och utmana mig själv i stigcykling och okänd terräng. Skulle vara så kul att få cykla ett lopp nästa år.

 8. Petra Jacobsson 3 december, 2014at19:34

  Wow! Jag hade tänkt köra i år men vågade inte ta steget! Är ovan o lite rädd men älskar min mtb! En plats o lite pepp från dig skulle vara toppenkul!!

 9. Carina 3 december, 2014at20:32

  en ny utmaning skulle inte sitta fel. Springa Lidingö är ju en upplevelse men att cykla borde vara mycket mera underbart och fantastiskt….

 10. Anna Jansson 3 december, 2014at20:39

  I år har jag kört mängder landsväg och klämde till med både Paris-Roubaix och Vätternrundan. 2015 är året då jag ska köra mer MTB, jag saknade det i våras. Skogen, vitsipporna och den snabba stigen. Vad vore bättre än att kickstarta året med Lidingöloppet MTB?

 11. Karin 3 december, 2014at21:02

  Härlig utmaning! Är en van spinningcyklist som längar ut. Och att få coachas av dig på resan skulle vara en mycket fin julklapp. Jag tror på att kropp och själ hänger ihop och att kroppen är ett fantastiskt verktyg att nå välmående i själen. Ro liksom när alla måbrahormoner simmar runt i blodet. Har fått lämna löpningen bakom mig och önskar att cykel skall bli min nya väg.

 12. Karin 3 december, 2014at21:03

  Och detta är min mail..

 13. Amira 3 december, 2014at21:38

  Hjärtat klappar för det här loppet var mitt allra första MTB lopp och en upplevelse jag aldrig kommer glömma och jag skulle kunna skriva en roman om varför :-) Det vore underbart att få återuppleva det med ett annat ingångsläge.. Jag vill och jag vågar och demonerna som kom efter vurpan kan dra dit pepparn växer!

 14. Emma W 3 december, 2014at21:57

  Har velat cykla detta lopp de senaste åren, men haft olika saker som hindrat mig.. Jag är galet sugen på att cykla 2015, men har ingen MTB (bara landsväg). Men OM jag vinner en startplats, har jag en mkt bra anledning att investera i en MTB. Dessutom vore det en perfekt målsättning för 2015!

 15. Emma W 3 december, 2014at22:01

  Läste lite föööör snabbt och tänkte att det var Vasaloppet på MTB… Men Lidingö vore oxå grymt att få cykla, ist för att springa :)

 16. Joanna 3 december, 2014at22:21

  Hej,

  Jag vill gärna vinna platsen – men inte tävla själv. För jag skulle vilja ge platsen till en vän som älskar att cykla och har under året börjat älska MTB. Hon har även börjat träna med en klubb lite smått. Anledningen är att hon har haft det lite (mycket) under året som varit och jag skulle vilja ge henne denna plats med kärlek. Dessutom så vet jag att hon tycker att Du vackra kvinna är en inspirationskälla.

  KRAMAR

 17. Mikaela 4 december, 2014at00:17

  Jag har blivit så peppad och fått sån lust att testa mtb efter att ha blivit medlem i ditt nätverk Sherides. Jag skulle vilja vinna peppen och tävlingen för att få möjlighet att bygga mig stark, veta hur jag ska träna på bästa sätt och att våga ge mig på saker där jag känner mig svag och osäker för att besegra dem med hjälp av den styrka och inspiration som du ger mig genom din blogg och de pass jag gått på. Du ger mig mycket genom dina nätverk Sherides och Healthyliving och jag skulle vilja vinna för att få möjligheten att ge något tillbaka genom att stötta och peppa andra.

 18. Charlott 4 december, 2014at09:54

  Efter att länge velat ha en mtb slog jag äntligen till i höstas. Det som saknas nu är att få träffa andra cykeltokar och åka lopp. Och kanske tävla lite…

 19. Johanna 4 december, 2014at23:44

  oooh, knappt så jag vågar vara med och tävla, men friskt vågat-hälften vunnet!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *