41 Comments

 1. Elinor 2 december, 2014at16:21

  Det här har länge stått på min önskelista, ett par smidiga hörlurar som man kan träna med. Jag har köpt ett flertal olika “sporthörlurar” men inga passar mina små öron. Har köpt varianter som ska sitta runt örat men de är alltid för stora, har köpt varianter som är in-ear men de får jag inte på plats! Yurbuds ser helt fantastiska ut! Tänk om detta är lurarna för mig! Jag skulle verkligen vilja prova!
  Tack för en bra inspirerande och icke-dömmande blogg Jessica.

 2. Carolin 2 december, 2014at16:22

  Åh, jag har alltid haft problem med att träna med hörlurar för de trillar alltid ur! Har provat många modeller men inga verkar passa mina öron! Skulle gärna testa dessa!

 3. Andreas 2 december, 2014at16:25

  Är skittrött på att inte hitta sportlurar som passar eller att köpa nya lurar som passar men inte funkar pga svett :/

 4. Susanne 2 december, 2014at16:46

  Springer mer och mer och har noterat att med bra musik går det bättre. Lånat min killes sportlurar för mina lurar trillar bara ut, vilket gör att det får gå utan musik. Skulle verkligen bli glad för ett par och lila is my favorite. Susanne

 5. Susanne 2 december, 2014at16:49

  hej, springer mer och mer och noterar skillnaden med bra musik i öronen. Man flyger fram. Nu lånar jag min killes lurar, ett par lila som sitter skulle verkligen göra susen.
  Tack för en toppensida. Susanne

 6. Jenny 2 december, 2014at17:09

  Har svårt att hitta några som passar mina öron, alla trillar ur!!! Dessa har jag aldrig provat, de kanske är de rätta för mina öron…

 7. Marina 2 december, 2014at17:39

  Åh vad de skulle matcha mitt nya rosa linne som jag har på mig när jag springer på löpbandet. Skämt åsido har tyvärr slutat lyssna på musik när jag springer för jag hittar inga bra hörlurar!!! Hade peppat bra med lite musik i öronen när man tränar för nästa utomhussäsong.

 8. Zara 2 december, 2014at17:54

  Som löpare provar man många lurar, vore toppen med ett par utan bygel som sitter fast i öronen!

 9. Sofia 2 december, 2014at18:20

  Ge mig lurar i mitt öra
  Så att jag på poden kan höra

 10. Jessica Sundberg 2 december, 2014at18:48

  Med musik går löprundan som en dans, och med Yurbuds försvinner lurarna ingenstans. De sitter där de ska i mitt öra, och musikens pepp kan jag hela rundan höra!

  Kram!

 11. Sara 2 december, 2014at20:01

  Dessa skulle jag ge min mamma i julklapp! Min mamma har inspirerat mig att vara en stark och envis person som inte ger upp när det är något man tror på. Detta tog sig uttryck på många sätt, så även i träningen. När jag och min bror var små kunde hon, som ensamstående, inte lämna oss hemma när hon skulle träna. Barnpassning på gym fanns överhuvudtaget inte. Mamma lät oss därför cykla bredvid under hennes rundor. När hon sprang långt gjorde hon fika åt oss och så satt vi och fikade medan mamma fortsatte en bit för att sedan vända och hämta upp oss. Genom detta så visade hon att vill man så kan man! För ca 8 år sedan slutade mamma träna pga problem med sina leder. Men så denna höst köpte hon gymkort och två kettlebells – nu efter pepp och inspiration från mig. Jag är stolt över min mamma och vill ge henne samma inspiration som hon gett mig. Efter att ha tagit tag i träningen igen tycker jag hon förtjänar att ha god musik i öronen under hennes pass.

 12. Anna Adolfsson 2 december, 2014at20:04

  Min första tanke var “varför har jag inte hört talas om dessa förut?” När det är så vanligt problem med hörlurar som sliter sig under träning. Och under träningen vill man fokusera på träningen, inte sina öronproppar. Min andra tanke var “åh lila♡” för jag är förlorad till färgen. Och min tredje tanke var “sådana önskar jag mig!”

 13. Lina A 2 december, 2014at20:52

  Med fyra barn som gärna lyssnar på musik, så är hörlurar guld värda. Ofta står jag vid “skräplådan” i byrån och letar efter ett par som åtminstone ger ljud i ena örat. Hade jag ett par lila, så skulle jag lätt kunna identifiera en eventuell hörlurstjuv. Tänk så underbart att njuta musik till fullo på morgonpromenaderna!

 14. Amira 2 december, 2014at21:00

  Jag har faktiskt klurat på om det finns lurar som inte poppar ut emellanåt. Välkomnar vintern då mössan håller dom på plats men det vore ju toppen att slippa mössan till våren;-)

 15. Madelaine 2 december, 2014at21:46

  Mina hörlurar, som sitter utanpå öronen, har precis pajat
  att jag därför behöver nya har jag hajat.
  Lila är ju dessutom så läckert.
  Det är en sak som är sä (c)kert.
  ;)

 16. Eva 2 december, 2014at22:02

  Skulle dessa kanske äntligen vara de som hålls i örat när man rör på sig? Och lila är ju min favvo färg ännu därpå. Vad glad jag skulle bli om jag vann :)

 17. Rebecka 2 december, 2014at22:03

  Åh, de här vore så perfekta för mig. Jag KAN bara inte ha lurar i öronen när jag springer, de trillar ut efter en meter. Fruktansvärt irriterande. Men om dess sitter där de ska så vore det ju helt fantastiskt! Dessutom är jag tokig i lila, så dessa verkar ju helt klart vara som gjorda för mig. Det sägs tydligen att om man gillar lila så är man antingen galen eller en konstnärssjäl. Jag är nog båda…

 18. Camilla 2 december, 2014at22:07

  Inte hållbart i längden att ideligen pluppa in hörlurarna när de ramlar ut, ffa inte nu med vantar, mössa och hjälm. Inte roligt någonstans. Kräver att jag tar av mig vantarna, vilket i sin tur medför att jag börjar frysa om handen, och slutligen måste stanna cykeln när handsken ska på igen! Du hör, jag behöver bättre lurar!

 19. Emma 2 december, 2014at22:11

  lila är favoritfärg och mina nuvarande lurar är kaputt! som ett sammanträffande har du nu dessa godingar. skulle inte vara svårövertalad att ta emot dem ;-)

 20. Caroline 2 december, 2014at22:25

  Åh vilka fina! Jag trodde jag var ensam om att ha öron som inte verkar vilja bli kompis med några sorts lurar, skönt att höra att det finns fler som tampas med in-ears som inte ens går att stoppa in, lurar med bågar runt örat som trillar av och hopplösa Apple-lurar som måste hållas fast av ett pannband för att sitta kvar men kräver sanslöst hög volym för att kunna urskilja att det är musik man lyssnar på. Men jag ger inte upp! Nånstans där ute finns dem, de perfekta lurarna för oss med unika öron, kanske är det dessa!?

 21. Keron 2 december, 2014at22:28

  Åh! Dessa skulle verkligen vara perfekt present till mig då jag efter årsskiftet kommer att byta jobb. Då kommer jag spendera många timmar med musik och poddar i öronen i tåget och på promenad mellan stationen och jobbet! Håller tummarna!

 22. L 2 december, 2014at22:30

  Med disse vil jeg bli enda råere!

 23. Tove 2 december, 2014at22:33

  Jag tappade i förra veckan bort mina lurar och är därför i behov av nya.

 24. Anna-Karin Wikström 2 december, 2014at22:33

  Åh lila!! Du vet ju hur mycket tid man spenderar med musik i öronen… Ständigt på jakt efter den perfekta musiken…. Mina vanliga Iphone lurar i all ära, men hur mycket bättre vore det inte med ett par lila lurar som dessutom utlovas sitta kvar i öronen (även om jag övar koreografier undrar jag?) och utan att skava?! Mycket bättre :-)

 25. Sofia S 2 december, 2014at22:33

  Jag skulle gärna vinna ett par då jag hittills inte har hittat några hörlurar som sitter kvar när jag joggar, en undrar ju hur svårt det kan va? Därför hoppas jag på vinst, så jag kan ge mig ut i löpspåret utan hörlursincidenter mitt i podcasten!

 26. Emma 2 december, 2014at22:58

  Fick jag ett par lila lurar skulle jag kanske orka springa några kilometer till.

 27. Maria 2 december, 2014at23:33

  Sa du lila????! Matchar min löparoutfit.

 28. Frida 3 december, 2014at01:20

  Skulle använda lurarna för att kunna fokusera lite extra nu på passen och stänga in mig i min lilla bubbla med bra låtar. Sista månaden på året och jag vill presterat och avsluta på topp:)

 29. Sanna 3 december, 2014at04:51

  Hörlurarna skulle vara lite av en räddare i nöden för mig. Just nu befinner jag mig på Costa Ricas landsbygd där jag under fem månaders tid arbetar med landsbygdsutveckling och matsäkerhet. Min löprunda har blivit min frizon här – när hemlängtan smyger sig på, när språket blir för krångligt eller när man bara känner sig allmänt förvirrad i ett främmande land. Att slänga på sig skorna, plugga in lurarna i öronen och ta fart – och stänga ute allt annat. Men nu så börjar dom glappa, mer och mer för varje dag. Inget snack om att ett par nya måste införskaffas men att vinna ett par, ur din julkalender dessutom, skulle inte bara förgylla mina löprundor, det skulle också ge mig lite svensk julkänsla som i ett hettan här är ganska svår att få =)

 30. Annica 3 december, 2014at05:59

  Bra ljud är bland det grymmaste som finns och ändå är inte hörlurar något jag lägger pengar på. Knasigt, I know. Men jag skulle studsa fram och troligtvis springa bättre med ett par bra (och snygga) lurar i öronen. Musik är ett livselixir! Och jag behöver sluta döda den med halvtaskigt ljud, hjälp mig rädda musiken.

 31. Camilla 3 december, 2014at06:55

  Jag skulle gärna vilja vinna dessa, jag tränar alltid med musik i öronen och det ger mig pepp och energi! En fantastisk julklapp till mig själv helt enkelt !

 32. Kristina Furundzic 3 december, 2014at07:00

  Dessa skulle jag vilja ge till min mamma. Hon kommer aldrig igång riktigt med promenader och träning och skyller detta på att hon inte har bra hörlurar eller bra musik till sin mobil. Hörlurarna hon har ploppar alltid ut ur öronen (ursäkter…). Detta hade varit toppen för henne! Så slipper hon komma med ursäkter ;)!

 33. Anna . P 3 december, 2014at07:37

  Nice! Jag skulle vilja vinna då jag faktiskt inte har några lurar alls för tillfället… Mina gamla användes så flitigt att dom gick sönder. Sen har jag inte fått tummen ur att fixa nya, vill ju ha grymma som man kan ha i öronen när man springer utan att ha mössa över för att få dom att sitta kvar…

 34. Ellen 3 december, 2014at11:30

  När jag mig vill isolera
  Och i en annan värld mig kamouflera
  Använder jag dessa som utesluter
  Utans att ens ana att det brakar och tjuter
  Ett stort plus för mig är att ingen kan störa
  Eftersom dessa hindrar mig från att omvärlden höra

  Dessa hörlurar skulle göra sig fint hos mig, dessutom är de ju i favoritfärgen lila! Skönt att kunna sätta i lurarna och stänga ute världen. Det som verkar vara en av de bästa sakerna med dem är att de sitter där de ska, vilket är ett måste när man tränar.

 35. Pingback:Julkalender hos Jessica Claren | Camilla tränar

 36. Alexandra 3 december, 2014at15:36

  Jag skulle vilja vinna dessa hörlurar då de jag har sjunger på sista versen och gärna trillar ur öronen när jag är ute och går eller tränar. Att lyssna på musik när jag tränar eller går gör att jag ger det där lilla extra. Sedan är det ett stort plus att de är snygga också! :)

 37. Cilla 3 december, 2014at19:28

  Skulle verkligen vilja vinna de här grymt snygga hörlurarna. Har precis fått kasta mina gamla då de inte vill stanna kvar i öronen.

 38. Monika 3 december, 2014at21:03

  Men åh!

 39. Jeanette T 3 december, 2014at21:47

  Åh ett par lila lurar vill jag gärna vinna! Min absoluta favoritfärg skulle verkligen kunna hjälpa mig mot mitt mål på Womenshealthhalfmarathon i april. Skön musik i schyssta lurar, då kommer det gå undan i spåret!

 40. Emma W 3 december, 2014at21:51

  Har önskat mej nya hörlurar i julklapp då mina gamla har blivit söndertuggade av vår hund..

 41. Johanna 4 december, 2014at23:56

  Jag har inga hörlurar, men tänkte faktiskt idag att det skulle vara toppen att springa med en podd i öronen-så ja gärna :)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *