Lucka 7

Lucka 7 

Watch carefully, what occurs, when you give a person just enough comfort to be themselves. 

Tänk på att vi alla är olika. Att dina styrkor är kanske mina svagheter och tvärtom. Titta därför på din omgivning med snälla ögon och varmt hjärta. Du växer och jag växer av våra olikheter.

 

Lucka 7 vinn Nike woven pants

Bästa brallan på många sätt! Så här ser den ut!

För att vinna – kommentera med storlek!

 

Lucka 7 – träningstips

Jag tänkte sätta ihop ett favoritpass i N+TC appen och dela med er. Dra ned den så är du förbered. Annars tycker jag att du ska packa träningsväskan idag – redan – så år du halvvägs liksom.

 

 

Total
0
Shares
Comments 39
 1. Det är lättare att tänka snällt om sig själv om man tänker snällt om andra!

  Strl M

 2. Snäla ögon och varmt hjärta – tänk om alla hade det <3

  Här är ju yogabyxan jag letat efter! :D Storlek L :)

 3. Träningsväskan är packad inför morgondagen. Idag är det vilodag, men imorgon blir det ett spinningpass för kollegorna. Grymt sätt att nyttja vår friskvårdstimme!
  Tajts kan man som sagt inte få för många av, har alltid behov av fler. Jag drar L i byxor.

 4. Ja så är det verkligen. Att ensam är stark har jag aldrig förstått. Vi behöver varandra?☀️ Jag har laddat ner appen nu so bring it on?

 5. Storlek S hade passat mig perfekt
  Träningsväskan var redan packad imorse och det var direkt till gymmet för en timmes Hot Yoga :)

 6. Bästa adventskalendern! Fina priser och inte så himla pretto (typ rimma ett femhundra verser långt rim, så kan du vinna…). Vill gärna vinna ett par braxor i stl M.

 7. Jag fortsätter tjata om att jag vill vinna. Undrar förresten om jag glömde kommentera igår?! Nåväl, jag gör ett nytt försök nu :-) Jag har storlek XS.

  Och visst är det så att vi alla är olika. Det är fascinerande, härligt och ibland j**ligt svårt. När vi ser beteenden hos andra som vi själva önskar att vi hade så känner vi kanske avund eller så blir vi inspirerade. När vi möter beteenden vi ogillar kan vi känna förakt. Kanske för att vi känner igen en dålig sida hos oss själva, eller för att beteendet är så långt ifrån hur en själv är. Men vi kan också känna nyfikenhet inför något annorlunda.

  Jag försöker välja inställningen att bli inspirerad och att vara nyfiken. Men ska en vara ärlig, och det vill jag alltid vara, så är det vissa gånger ohyggligt svårt. Inte på grund av “den andre” utan om det är jag som har en dålig dag. Många kramar till dig för att du sprider klokskap och värme

 8. Så sant! Ordspråket “what goes around, comes around” gäller också här, var snäll mot de i din omgivning, du vet sällan vad hela historien är.
  Träningsväskan packad!

 9. Hej! Tack för ett berörande och ärligt inlägg. Ärlig som du alltid är i det du skriver. Tack Jessica för inspiration och glädje!

  “Att vara hälsosam … Det handlar om att vara i balans i livet. Med dig själv. Att kunna se och ta beslut om vad som gör dig lycklig och stark. På fler plan än skivstänger, handstående och muscle ups.”

  Önskar dig en varm och God Jul! Hoppas ni kommer iordning i lugn och ro :)
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Lucka 6

Lucka 6

Lucka 6 – Träning och du  Träning är en naturlig del i mitt liv

Next
Så här redigerar jag mina bilder

Så här redigerar jag mina bilder

Jag, Sara och Emmi gör en liten serie i bildredigering

You May Also Like