Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

major FAIL tre

Senast uppdaterad:

Kan man förbanna en teleoperatör för utebliven träning med sin PT?

T y d l i g e n .

Jag förbannar 3 för att jag inte kan träna ikväll. Låt mig korrigera det, för att jag inte hinner hem och hämta mina kläder i tid till att möta upp Magnus.Därtill är jag utelåst. I all frustration tappade jag, givetvis, min mobil… Den är HELT trasig. Smashad. Krackelerad. Den lever men skvätter glasflisor.

Så nu sitter jag utanför dörren. Innan för hör jag Zorro och Rambo. Ljud från grannarna tränger ut i trappuppgången. Jag börjar bli iskall om rumpan av den kalla stenen som ligger på varje trappsteg.

Jag får träna själv. Ber en stilla bön att Magnus har tid för mig i morgon.

 

 

0
Föregående
Lyckligt slut

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.