Kan man förbanna en teleoperatör för utebliven träning med sin PT?

T y d l i g e n .

Jag förbannar 3 för att jag inte kan träna ikväll. Låt mig korrigera det, för att jag inte hinner hem och hämta mina kläder i tid till att möta upp Magnus.Därtill är jag utelåst. I all frustration tappade jag, givetvis, min mobil… Den är HELT trasig. Smashad. Krackelerad. Den lever men skvätter glasflisor.

Så nu sitter jag utanför dörren. Innan för hör jag Zorro och Rambo. Ljud från grannarna tränger ut i trappuppgången. Jag börjar bli iskall om rumpan av den kalla stenen som ligger på varje trappsteg.

Jag får träna själv. Ber en stilla bön att Magnus har tid för mig i morgon.

 

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center