major FAIL tre

Kan man förbanna en teleoperatör för utebliven träning med sin PT?

T y d l i g e n .

Jag förbannar 3 för att jag inte kan träna ikväll. Låt mig korrigera det, för att jag inte hinner hem och hämta mina kläder i tid till att möta upp Magnus.Därtill är jag utelåst. I all frustration tappade jag, givetvis, min mobil… Den är HELT trasig. Smashad. Krackelerad. Den lever men skvätter glasflisor.

Så nu sitter jag utanför dörren. Innan för hör jag Zorro och Rambo. Ljud från grannarna tränger ut i trappuppgången. Jag börjar bli iskall om rumpan av den kalla stenen som ligger på varje trappsteg.

Jag får träna själv. Ber en stilla bön att Magnus har tid för mig i morgon.

 

 

2 Comments

  1. Helena 27 september, 2011at20:55

    Blame 3. Jag gillar dem INTE…trots att min telefon är hel och ligger bredvid mig i soffan. Skit-3. På riktigt. Jag håller tummarna för att Magnus har tid för dig imorgon och skickar över en FET kram!!! <3

  2. JoHo 27 september, 2011at22:23

    Hu då! :( Hoppas att du kom in i värmen tillslut. Och att din PT har tid för dig imorgon! Kan för övrigt bara instämma i SKIT-TRE!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *