Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Makt, kropp och sexualitet

Senast uppdaterad:

Jag har så himla många starka och vackra människor runt om mig. Senast i kväll slogs jag av det. En sådan är Åsa – min team mate i Nike och så bra på det hon gör. Hon höll en bejublad föreläsning på Nike Blast 2014 och nu i helgen kommer hon till Sthlm och håller den igen – Makt, kropp och sexualitet.

Så passande i och med de senaste dagarnas inlägg i bloggosfären och i diverse sociala kanaler.

Vet ni – jag har chansen att lotta ut en plats till föreläsningen i Stockholm! Det enda du behöver göra är att älska dig själv och skicka ett mail till mig på jessica@jessicaclaren.com.

 

0

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.