Det är måndag och vi är mitt i sommaren. Jag är mitt i sommaren. Jag spenderar de flesta timmarna om dygnet utomhus. På cykeln eller i trädgården. Att pyssla med trädgården har blivit som meditation. Sådan där nödvändighet faktiskt för att balansera upp tillvaron. Det är något otroligt lugnande i att vara kreativ ute i trädgården. Enda problemet är att jag inte kan sluta tänka på vilka nya plantor jag behöver – jag är som bestatt, som vanligt i min värld – går jag in för något gör jag det till 110%. Jag vill ha en naturtomt som är välvårdad, vacker men ändå vild och livfull.

Andra saker på min måndagslista är  vänner. Vilken grej va. De som finns och stannar kvar i vått och torrt. Älskar det till månen och tillbaka.  –  Knowing a person is like music, what attracts us to them is their melody, and as we get to know who they are we learn their lyrics.

Bruna ben och cykelbränna. Vackert och meriterande i vissa umgänge och avskyvärt i andra. Jag är randig just nu och låter timmarna på sadeln visas på min hud.

Lugnet. Jag älskar det. Det bästa när det infinner sig.

Tävlingsvecka – i helgen som kommer är det Ränneslätt. Har aldrig kört den banan men bara hört fantastiska saker. Jag har en nacke och en rygg som spökar men hoppas att det försvinner.

Vad har du funderat på i dag? 

 

nike cycling club nike-cycling-club-2


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center