Version 5.0

I morgon måndag är det den officiella dagen för släppet den nya N+TC appen. Äntligen är det mixed gender och på svenska. Programmen är uppdaterade och allt känns himla fräscht. För att ladda ned den behöver du – om du redan har NTC installerat, avinstallera den gamla och sedan ladda ned den nya 5.0.

Jag, Madde, Åsa och Maria har varit med och översatt. Hoppas att ni gillar den – let us know! Droppa en kommentar och säg vad du tycker!

 

ntc 5.0

 1. Åh nej, svenska! Måste man ha den på svenska? Eller kan man välja? Jag föredrar att träna på engelska och gör det ofta tillsammans med icke-svenskspråkiga vänner. Suck.

 2. Fortfarande deppig över svenskan, men har i alla fall prövat tre pass. Plus och minus, tycker jag. En del kanske handlar om vana.

  + Snygg lay-out och lätt att följa rörelser.
  + Män och kvinnor.
  + Fler som är anpassade för gymmet – det gillar jag!
  + Lätt att hitta klasser utan redskap, vilket är bra när man reser.
  – Annars svårt att hitta klasser, saknar gamla kategoriseringen. Konstiga namn. Och var är de gamla favoriterna?
  – Ser inte tiden som är kvar (utan läsglasögon), och då är det svårt att veta hur mycket man ska ta i.
  – Deppigt att ha tappat flera år av träning – appen räknar enbart från 2014. Där försvann tusentals minuter (men OK, spelar inte så stor roll).

  Tror spontant att jag kommer att använda mer Grokker och mindre N+TC i framtiden. N+TC får nog mest hänga med på resor där det saknas nät. Får se hur den funkar i Kina, dit jag åker i övermorgon.

  Funderar också på att fuska och försöka ladda ned den amerikanska varianten, för att slippa svenskan.

 3. Verkar jättebra! Lite knepig sak bara att ange längd i ft och inch och vikten i lbs… någon inställning jag missat? ?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.