Måndagspepp

Vi slipar golv och målar så det ryker om det. Hela lägenhetens murriga mys förvandlas till vitt och vitt och vitt. Snart kan jag berätta varför.

Hursom, det är ny vecka och de där riktigt krispiga höstdagarna ligger runt knuten. Det är fortfarande tokvarmt, allt är relativt i och för sig, men 19 grader igår är varmt när det nästan är oktober.

Denna veckan tycker jag att du ska lyfta fram en ny grej varje dag hos dig själv som du är nöjd med. Fokusera på sådant som verkligen gör dig stark inifrån. Och vågar du slå dig lite för bröstet och skriv dem här i kommentarerna.

jessica-claren-5

Total
0
Shares
Comments 11
  1. Fiin du är, Jessica❤️Å så måste jag ju kommentera dina otroligt snygga tights? Jag tycker jag är rätt grym på att vända tillstånd till ett state of mind jag har användning för i en given situation. Jag taggar till om jag behöver, släpper saker jag inte kan göra något åt, peppar mig själv när modet sviker osv! Ja fasiken va bra jag är på det ????

  2. Jag slänger in dagens bästa komplimang från en PT-kund som lätt indignerat sa “Alltså, du är inte alls lika snäll som du ser ut!”. Asgarv :-)

  3. Visst är tightsen grymma! Älskar dem! Samma som Barbro har på sig på Åhlens reklam. Nike förstås. Du är grymt bra på alla de grejorna och sen är du också en helt otroligt varm och kärleksfull människa.

  4. Spännande med förändringar oavsett vad. Du ser i alla fall höstglad ut! :) Och dom där tightsen har jag kollat in ett tag och de är så snygga! Och apropå höst så är det härligt att träna ute nu. Jag tog själv en löprunda längs älven och ut bölesholmarna i söndags, underbart soligt fint och perfekt sätt att samla energi för min nuvarande tentavecka. Något jag gillar med mig själv är att jag bra på att i stressiga perioder samla mer energi utav en löprunda än vad själva löprundan i sig kräver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Lördagslista

Lördagslista

Sara gjorde en fredagsslista skickade den vidare till vem som helst, här är den,

Next
Hjälp mig på traven

Hjälp mig på traven

Det ligger kottar på löparslingan ute på Bosön

You May Also Like