Hjälp mig på traven

Det ligger kottar på löparslingan ute på Bosön. Tyckte det var så himla fint att jag kröp på knä för att få en bild på en av dem.

Hur som – vad vill du läsa om här inne i höst?

Jag tänker träning, livet – ja allt, men hjälp mig på traven!

kotte

Total
0
Shares
Comments 16
 1. Gärna precis som det är. Du är en sådan super inspirationskälla!! Träning, recept, tankar, funderingar, livet, motivation, pepp och utmaningar. Älskar sin blogg! Och dina recept. Kram o härlig höst

 2. Jag gillar din mix av livet, träning, hem, natur och mat. Högt och lågt, privat och generellt. Det jag är nyfiken på är mer om ditt jobb, mer konkreta tips i den bransch du jobbar.

 3. Några saker som jag hade gillat just nu är:

  En update på hur Rocky har det.
  Mer cykelinspiration för hösten, kanske hur man ska tänka kring kläder, kring energi att ta med, vilka lampor behövs i skogen/på landsväg eller hur det är bäst att tackla höstlöv och blöta rötter.
  Några favoritövningar (det var länge sedan).
  En reflektion kring din relation till yoga eller annan lugnare träning.

  Men som vanligt är detta mest tillägg och tankar, fortsätt med det du redan gör :)

 4. Älskar din blogg! Gärna mer specifika övningar från gymmet! Tex hur du aktiverar den bakre kedjan? Kram

 5. Hej! Jag skulle gärna få lite tips på vad man kan göra om man är nybörjare i gymmet. Exempelvis vart ska man börja? Vilka övningar är bra nybörjarövningar? Och så vidare. Lite av en guide för personer som har börjat träna.

 6. Hoppas jag inte kommer försent till festen? Jag blir fantastiskt glad för alla inlägg som behandlar inomhuscykel-gruppträning och träningslära! Inspiration passupplägg, pulslära, förklaringar, dos and dont’s och varför, förslag stretch, rörlighet, kostupplägg inför/efter pass etc – djuplodande, lättförståeligt och framförallt förklarande (dvs vad anledningen är till att något blir som det blir, man inte ska göra si eller så osv). Jag hittade till din blogg en gång i tiden just för att jag uppfattade att den var ensam om att kunna erbjuda oss cykelinstruktörer som vill fortsätta att utvecklas en konstant vidareutveckling och djupare förståelse för hur och varför i allt kring inomhuscykling/spinning. Självklart uppskattar jag en massa andra saker du skriver om också, men jag saknar väldigt mycket de inomhuscykel-specifika inläggen som jag upplever har glesat ut.

 7. Tips på träningskläder, för både inomhus och utomhus träning, vad är bra nyckelplagg tycker du?
  Skor för träning (löpning/gym), hur ska man tänka? Behöver man flera olika? :)
  Dina pepp/boost inlägg är härliga. Likaså vardagsinlägg med hundar, mat och livet.
  Och framförallt, kvalité och kvantitet på träning. Känns viktigt och något man inte kan höra för mycket av :)

 8. Skulle du inte kunna ha Veckans frågelåda där man får ställa alla sina små specifika undringar man går och fnular på om träning, kost, anatomi, puls etc helt orelaterat? Vore sjukt grymt att liksom “på torsdag får jag reda på!” :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Måndagspepp

Måndagspepp

Vi slipar golv och målar så det ryker om det

Next
Ska du träna plankan eller inte?

Ska du träna plankan eller inte?

Plankan är en övning som det diskuteras hejvilt om och vet du, det är lite mer

You May Also Like