Det är kväll i Los Angeles just nu och ni har precis vaknat till i Sverige. Jag har sprungit längs Venice och Santa Monica Beach på Marvin Braude Bike Trail och låtit behagligt svala brisar från Stilla havet skölja över mig. Konstaterat att amerikaner kan det här som vi svenskar inte kan. De som rör sig snabbare än dig själv får förtur. Dvs man går inte 3 i bredd med barnvagn. Los Angeles till skillnad från New York (som är den bekantskap med USA jag har haft innan) är en stad som lever och rör på sig – känns som en enormt stor lekplats för vuxna.

I morgon bitti kommer jag rulla ut yogamattan på YogaWorks. Jag känner mig sådär nyfiken som ett barn på julafton.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center