Yogaworks

Min resa till LA är en resa dels för att få kvalitetstid med fantastiska vänner och sedan för att få inspiration som boostar mitt nytänkande innan- och utanför gruppträningssalen.  Mo guidar mig med en otroligt kärleksfull hand och jag är verkligen tacksam för vår vänskap.

Los Angeles – har aldrig regn. Det regnar, typ, aldrig. Idag har det regnat och jag är ganska övertygad om att det är vi som tagit med oss regnet från Sverige. Dock gör inte det mig något alls faktiskt. Jag gillar som bekant inte när det är för varmt och just nu får jag en chans att acklimatisera mig.

Vi har bestämt oss för att yoga v a r j e  dag, utöver det adderar jag annan träning. Idag var vi på omtalade och varmt beryktade Yogaworks 07.30. Jag har köpt på mig en ny yogamatta) och efter dagens svettkaskad även en ny handduk från Manduka. Klassen var fantastisk och var full av utmanande armbalanser.

De flesta yogatsudios har fantastiska erbjudande för att prova på –  som Yogaworks – 30 dollar och du får träna vad jag vill och hur myclet jag vill på Yoga Works fram tills jag reser hem.

 

4 Comments

 1. EmmaS 13 juli, 2012at09:30

  Följer din resa. Jag har yogat mig runt USA med tågluffarkort på Amtrak, och visst är det toppen att det är så lätt att hitta klasser överallt och bara droppa in? Stannar man lite längre, är de där “pröva-på-korten” suveräna. Ofta hittar man också gratis klasser, antingen på eller via Lululemon, eller på nätet. Åker man till exempel till New York kan jag rekommendera http://www.wellandgoodnyc.com/, som nästan alltid har erbjudanden. Nu behöver du förstås ingen guide, eftersom du redan har den bästa, men för andra kan det vara bra att veta att det är busenkelt och kul att yoga sig runt USA. Ha det så underbart i LA!

 2. Petra Axlund Stegman 13 juli, 2012at12:38

  Härligt! Men glöm inte att du “måste” klämma in ett pass med Bryan Kest på Power Yoga. ♥

 3. Användarens profilbild jessica 13 juli, 2012at17:28

  Sara: Ja alltså jag var tvungen :)
  Emma: TAAACK för tipsen och att du följer mig!
  Petra: I promise – ge mig fler gärna <3

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *