Min resa till LA är en resa dels för att få kvalitetstid med fantastiska vänner och sedan för att få inspiration som boostar mitt nytänkande innan- och utanför gruppträningssalen.  Mo guidar mig med en otroligt kärleksfull hand och jag är verkligen tacksam för vår vänskap.

Los Angeles – har aldrig regn. Det regnar, typ, aldrig. Idag har det regnat och jag är ganska övertygad om att det är vi som tagit med oss regnet från Sverige. Dock gör inte det mig något alls faktiskt. Jag gillar som bekant inte när det är för varmt och just nu får jag en chans att acklimatisera mig.

Vi har bestämt oss för att yoga v a r j e  dag, utöver det adderar jag annan träning. Idag var vi på omtalade och varmt beryktade Yogaworks 07.30. Jag har köpt på mig en ny yogamatta) och efter dagens svettkaskad även en ny handduk från Manduka. Klassen var fantastisk och var full av utmanande armbalanser.

De flesta yogatsudios har fantastiska erbjudande för att prova på –  som Yogaworks – 30 dollar och du får träna vad jag vill och hur myclet jag vill på Yoga Works fram tills jag reser hem.

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center